Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Iohannis nu renunță la cea de-a şasea casă. Contestaţia în anulare formulată de președinte împotriva deciziei instanţei va fi judecată pe 28 septembrie (VIDEO)

Iohannis nu renunță la cea de-a şasea casă. Contestaţia în anulare formulată de președinte împotriva deciziei instanţei va fi judecată pe 28 septembrie (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iun 2016, 10:34
Iohannis nu renunță la cea de-a şasea casă. Contestaţia în anulare formulată de președinte împotriva deciziei instanţei va fi judecată pe 28 septembrie (VIDEO) foto: voceatransilvaniei.ro Eveniment

Contestaţia în anulare formulată de familia Iohannis împotriva deciziei instanţei prin care a pierdut imobilul din centrul Sibiului se va judeca la Curtea de Apel Piteşti abia pe 28 septembrie, informează B1 TV.

Iohannis a cerut strămutarea dosarului pe motiv că judecătorii de la Curtea de Apel Brașov nu sunt imparțiali, fiind influențați d epresiunea mediatică.

Primul termen trebuia să aibă loc chiar miercuri, dar a fost amânat pentru 28 septembrie pentru că avocații președintelui nu s-au prezentat.

Potrivit unor surse, aceștia trebuiau să aducă mai multe documente. Cum nu s-au prezentat, judecătorii nu au avut ce să analizeze.

La finele anului trecut președintele a pierdut una dintre cele șase case. Încă de atunci, Iohannis a declarat că va căuta o cale de a contesta decizia instanței.

Iohannis nu renunță la cea de-a şasea casă. Contestaţia în anulare formulată de președinte împotriva deciziei instanţei va fi judecată pe 28 septembrie