Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Iohannis răspunde felicitărilor: Reiterez încrederea în importanța parteneriatului cu SUA. Sunt nerăbdător să colaborez cu președintele Comisie Europene (FOTO)

Iohannis răspunde felicitărilor: Reiterez încrederea în importanța parteneriatului cu SUA. Sunt nerăbdător să colaborez cu președintele Comisie Europene (FOTO)

Un articol de: B1 TV - 22 Noi 2014, 18:58
Iohannis răspunde felicitărilor: Reiterez încrederea în importanța parteneriatului cu SUA. Sunt nerăbdător să colaborez cu președintele Comisie Europene (FOTO) Galerie foto (2) Eveniment

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a răspuns urărilor primite din partea Guvernul SUA pe pagina sa de Facebook. Iohannis i-a mulţumit de asemenea pentru felicitare şi preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, căruia i-a transmis că este nerăbdător să colaboreze.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj de mulţumire pentru Guvernul SUA, care îl felicitase pentru victoria în alegeri.

"Mulțumesc Guvernului SUA pentru felicitări și pentru mesajul de solidaritate, încredere și speranță în continuitatea bunelor relații dintre Romania și SUA. Reiterez încrederea mea în importanța parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe", a scris Iohannis.

În mesajul transmis de Ambasada Statelor Unite, Guvernul american l-a felicitat pe preşedintele ales Klaus Iohannis pentru reuşită, dar și pe români, care au mers la vot în număr mare, atât în ţară, cât şi în străinătate.


Foto: Facebook.com

Klaus Iohannis i-a mulţumit pentru urare şi preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

”Îi mulțumesc domnului Jean Claude Juncker, Președintele Comisiei Europene, pentru mesajul său de felicitare. Sunt, de asemenea, nerăbdător să colaborez cu domnia sa în aplicarea agendei noastre comune pentru Uniune, pentru prosperitatea României și a întregului spațiu european”, a notat președintele ales pe pagina sa de Facebook.


Foto: Facebook.com

Citeşte mai multe despre:   Jean-Claude Juncker