Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ion Cristoiu: Amănunte senzaționale despre implicarea SRI în prevenirea și contracararea finanțării terorismului

Ion Cristoiu: Amănunte senzaționale despre implicarea SRI în prevenirea și contracararea finanțării terorismului

Un articol de: - 22 Oct 2017, 10:50
Ion Cristoiu: Amănunte senzaționale despre implicarea SRI în prevenirea și contracararea finanțării terorismului Eveniment

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie în “Gândul de duminică”, de pe blogul personal despre textul realizat sâmbătă de Traian Horia.

Ion Cristoiu își scrie la rândul său opinia despre dezvăluirile făcute de colaboratorul său și prezintă și dreptul la replică al celor de la SRI.

„Sincer să fiu am rămas nițel surprins nu numai față de promptitudinea, dar și față de seriozitatea dreptului la replică trimis subsemnatului pe e-mail de Ovidiu Marincea în numele SRI.

Publicarea acestui drept replică excede datoria unei gazete de a publica și punctul de vedere al instituției criticate.

Prin bogăția informațiilor, acest drept la replică se constituie într-o contribuție serioasă la dezbaterea lansată de Traian George despre preocupările SRI în materie de descoperire a surselor din România de finanțare a terorismului.

În mai multe rînduri, am criticat SRI pentru lipsa de reacții la cele scrise în presă.

Sper că acest drept la replică e semnul unei schimbări în bine a SRI pe drumul unei mai bune relații cu opinia publică de la noi”, a scris Ion Cristoiu.

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   blog