Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ion Cristoiu: Când un primar PSD dă în mintea TeFeLiștilor

Ion Cristoiu: Când un primar PSD dă în mintea TeFeLiștilor

Un articol de: - 29 Aug 2017, 09:02
Ion Cristoiu: Când un primar PSD dă în mintea TeFeLiștilor Eveniment

Ion Cristoiu vorbește, în Gândul de Marți, inspirat fiind de un interviu al ambasadorului român la Moscova care vizează înhumarea unui nou număr de morți români la Stalingrad (350) în cimitirul de la Rossoșka, despre acest cimitir din Stalingrad, a cărui existență a fost posibilă prin bunăvoința autorităților locale.

Cristoiu consideră primul cimitir românesc din Federația Rusă drept un succes enorm al României, care a dovedit bunăvoința Rusiei față de România. Cu toate acestea, jurnalistul condamnă „inițiativa neghioabă în stil TeFeList” a conducerii PSD din Sectorul 2 de a schimba numele unui parc din sector, fiindcă invocă un mareșal sovietic.

„Rușii au tresărit la această inițiativă tembelă. Atât de tare încât s-a pronunțat împotriva inițiativei purtătorul de cuvânt al MAE rus”. Cristoiu scrie că cinstirea morților români depinde de colaborarea cu autoritățile rusești, colaborare pe care PSD o poate distruge. „De unde să știe Liviu Dragnea și Mihai Tudose de morții noștri din Războiul din Est? Nu sunt nici știuci și nici sticle de whisky”.

 

Citeşte mai multe despre:   cristoiu