Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ion Cristoiu, în dialog cu Dan Andronic: Vadim Tudor a intrat cu bocancii în viața personală a altora, a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație. Trăim într-o atmosferă de ipocrizie

Ion Cristoiu, în dialog cu Dan Andronic: Vadim Tudor a intrat cu bocancii în viața personală a altora, a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație. Trăim într-o atmosferă de ipocrizie

Un articol de: - 15 Sep 2015, 17:22
Ion Cristoiu, în dialog cu Dan Andronic: Vadim Tudor a intrat cu bocancii în viața personală a altora, a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație. Trăim într-o atmosferă de ipocrizie Foto: evz.ro Eveniment

Jurnalistul Ion Cristoiu face câteva dezvăluiri personale despre Vadim Tudor și își exprimă punctul de vedere cu privire la viața Tribunului, într-un dialog cu Dan Andronic.

Ion Cristoiu susține că Vadim Tudor a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație și nu crede ca în istoria presei române să fi existat un personaj „de abjecția lui Vadim”.

Da, se spune în aceste zile că Vadim a fost un pamfletar. Cei care trăncănesc asta habar n-au ce-i aia un pamfletar. Vadim a terorizat nu prin verb, ci prin halucinantele născociri despre alții. A intrat cu bocancii în viața personală a altora, a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație, a scris lucruri îngrozitoare. Răposata maică-mea îl ura sincer, pentru că scrisese despre mine, negru pe alb, că mai degrabă se c..a maică-mea lîngă un gard decît să mă nască. Cu Stăpînii era însă unsuros, lingușitor pînă la greață. Nu cred să fi fost în istoria presei române un personaj de abjecția lui Vadim”, i-a mărturisit Cristoiu jurnalistului Dan Andronic, potrivit Evenimentul Zilei.

După moartea fostului lider al Partidului România Mare, Cristoiu susține că se simte o atmosferă de ipocrizie, “rău mirositoare”, făcând referire la cei care acum îi aduc omagii celui cu care s-au certat și s-au jignit ani la rândul.

Trăim în aceste zile o atmosferă de ipocrizie   rău mirositoare. Mulți dintre cei care au fost umpluți de rahat de către Vadim   vorbesc despre Vadim  ca despre un mare scriitor, un mare  ziarist, un mare patriot.   Astfel de  prostii sunt  motivate cu trimiteri la nevoia de a fi buni creștini. Să ne lămurim. A fi bun creștin   nu înseamnă a  fi iresponsabil. A-l prezenta pe Vadim drept un mare scriitor, un mare ziarist și mai ales un mare patriot, numai și numai pentru că a murit înseamnă a  călca în picioare scara de valori.  Sunt de acord că nu avem de ce să-l regretam pe Corneliu Vadim Tudor ca ziarist și ca om politic. A avut șansa să facă un partid de dreapta, naționalist, modern, dar și-a ratat șansa  transformându-l în remorcă pentru putere. Ca ziarist nu a creat nimic memorabil, a alimentat doar scandaluri și a aruncat cu lături în toată lumea”, a mai mărturisit Cristoiu.

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Dan Andronic