Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ion Cristoiu: Incredibil! Revoltător! „Borfașii” din Congresul american au îndrăznit să-l convoace la o audiere publică pe Directorul FBI (Codruța Kovesi a lor)

Ion Cristoiu: Incredibil! Revoltător! „Borfașii” din Congresul american au îndrăznit să-l convoace la o audiere publică pe Directorul FBI (Codruța Kovesi a lor)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 08:45
Ion Cristoiu: Incredibil! Revoltător! „Borfașii” din Congresul american au îndrăznit să-l convoace la o audiere publică pe Directorul FBI (Codruța Kovesi a lor) Foto: paginademedia.ro Eveniment

Jurnalistul Ion Cristoiu relatează în “Gândul de marți” de pe blogul personal despre modul în care a urmărit Congresul american în timpul audierii directorului FBI de către House Oversight and Government Reform Committee, cel mai puternic Comitet din Camera Reprezentanților a SUA, în legătură cu decizia FBI de a nu recomanda deschiderea unei anchete penale împotriva lui Hilary Clinton în chestiunea emailurilor secret de stat.

„Timp de ore, şeful FBI a fost bombardat cu întrebări precise de către congresmeni, multe întrebări încheindu-se cu E adevărat sau fals?

Încheiere nu întîmplătoare, deoarece, prins cu o afirmaţie falsă, directorul FBI, dat fiind că vorbea sub jurămînt, risca ani grei de închisoare.

Printre altele, şeful FBI a susținut că, deși Hillary Clinton a fost de o mare neglijenţă, ea nu poate fi anchetată penal, deoarece:

„We don’t want to put people in jail unless we prove that they knew they were doing something they shouldn’t do.” (Noi nu vrem să trimitem oameni la închisoare fără a avea dovezi că ei știau că ceea ce făceau nu trebuia să facă)”, a  spus Cristoiu.

Ion Cristoiu face o paralelă între Hilary Clinton și Codruța Kovesi, precizând despre cea din urmă că dacă ar fi putut sigur ar fi arestat-o pe americancă.

„E lesne de văzut că în limbajul Binomului SRI-DNA Hilary Clinton comisese un abuz în serviciu. Şi avînd în vedere că mai e şi femeie, Codruţa Kovesi ar fi arestat-o pe loc, în timp ce umplătorii oalei ei de noapte, gen procurorul Uncheşelu, ar fi dat Diviziei Presă să publice e-mailuri dintre cele mai compromiţătoare.

În cazul Hillary Clinton afacerea s-a complicat în mai 2016 cînd hackerul român Guccifer, pe numele său real Marcel Lehel Lazar, a declarat pentru Fox News și NBC News că în mai multe rânduri ar fi spart serverul lui Hilarry și i-a găsit multe secrete care ţin de siguranţa naţională.

Devenea limpede că fie și din neglijență candidata Democraților pusese în pericol siguranța națională.Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Directorul FBI a declarat în Congres, sub jurămînt, că românul nostru a minţit”, a declarat Cristoiu.

În încheiere, jurnalistul precizează ironic că un român, hackerul Guccifer în această situație, era să o scoată pe Hilary Clinton din joc.

„Avem temeiuri să-l credem pe directorul FBI, pentru că nu ar fi putut să mintă sub jurămînt.

Pînă la urmă, adevărul, în America, se află. Iar pe directorul FBI, dracu l-a fi luat pentru mințirea Congresului!

Aşadar, un român a fost cît pe-aci s-o scoată din cursă pe Hillary Clinton. Să mai spună cineva că noi, românii, nu sîntem ăi mai tari din lume!

Problema e – vorba cuiva, cine l-a pus pe român să mintă și în schimbul a ce a fost el de acord să mintă", a mai spus Cristoiu.

 

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   blog,   Laura Codruţa Kovesi