Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ion Cristoiu: Migrația Popoarelor cu smartphone-uri - Un părinte criminal, direct responsabil de înecarea celor doi copii ai săi, a devenit o vedetă planetară!

Ion Cristoiu: Migrația Popoarelor cu smartphone-uri - Un părinte criminal, direct responsabil de înecarea celor doi copii ai săi, a devenit o vedetă planetară!

Un articol de: - 06 Sep 2015, 11:37
Foto: B1 TV Eveniment

Jurnalistul Ion Cristoiu dezvoltă, într-un articol pe blogul personal, câteva idei despre ceea ce el numește „Migrația Popoarelor cu smartphone-uri.”

Jurnalistul susține că dacă hunii, avarii, ostrogoții și goții se îndreptau spre Roma călăuziți fiind de stele, sirienii, afganii, irakienii și libienii se îndreaptă spre Europa de Vest călăuziți de hărțile de pe smartphone-uri.

Despre cazul copilului de trei ani găsit înecat pe o plajă din Turcia, jurnalistul are o poziție dură față de tatăl copilului și susține că toți îl plâng pe acesta fără a se gândi că tipul este un criminal.

Cum e posibil ca un tată să-și ia cu el într-o aventură precum străbaterea Mediteranei cei doi copii – unul de trei ani și celălalt de cinci ani –  într-o barcă dubioasă, fără a se gîndi o clipă că se poate răsturna și prin asta el devine răspunzător de moartea copiilor săi?

Știți unde și-a înmormîntat Abdhullah Kurdi cei doi fii și nevasta? În Kobane! Și nu în secret, ci cu televiziunile după el și însoțit și de niște parlamentari turci!

Păi, teroriștii islamici, cei de teama cărora Kurdi și-a luat copiii – unul de trei ani și celălalt de cinci ani, unde erau vineri, cînd a avut loc înmormîntarea, prilej cu care Abdulallah Kurdi a ținut un discurs transmis în direct de televiziuni? Teroriștii islamici nu erau nicăieri.
Și din simplul motiv că din ianuarie 2015 Kobane e sub stăpînire kurdă. Iar musiu Kurdi e kurd.


Așadar, tragedia care face ca niște europeni cărora li s-a urît de atîta bine să ceară deschiderea granțilelor pentru oricine vrea să vină în țările lor din Asia, din Africa, a impresionat n-are nici o legătură cu fuga unor sirieni de teroriștii din ISIS.

Kurdi n-a plecat din Siria nici de teama ISIS, nici de teama lui Assad. A plecat asemenea miilor de români care se duc în Occident ca să muncească”, scrie acesta pe blog.

Jurnalistul mai adaugă faptul că o înțelege pe Merkel că vrea forță de muncă fără ca aceștia să pretindă drepturi, dar “nu înțelegem de ce nu-i aduce direct în Germania, în chip organizat, din Siria și simte nevoia acestei uriașe Diversiuni numite Drama refugiaților?!”.

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Europa,   criminal
 
Loading...