Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ion Cristoiu: Victor Ponta latră la Traian Băsescu pentru a putea mieuna la picioarele lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu: Victor Ponta latră la Traian Băsescu pentru a putea mieuna la picioarele lui Klaus Iohannis

Un articol de: - 07 Dec 2014, 10:48
Ion Cristoiu: Victor Ponta latră la Traian Băsescu pentru a putea mieuna la picioarele lui Klaus Iohannis Eveniment

Ion Cristoiu comentează, într-un editorial postat pe blogul personal, atitudinea lui Victor Ponta din ultima vreme. Jurnalistul consideră că premierul “latră la Traian Băsescu pentru a putea mieuna la picioarele lui Klaus Iohannis”.

Victor Ponta a mers la Antena 3 pentru a-și rezolva nevoia fiziologică de a lătra la Traian Băsescu. Așa cum, după felinarul roșu, stiai pe vremuri că, intrînd la bordel, îți vei rezolva o anume nevoie, mergînd la acest post TV, chiar dacă postul n-are felinar roșu, știi că-ți poți rezolva nevoia de a-l înjura pe Traian Băsescu.”, scrie Cristoiu.

Invitat la o emisiune a Sandrei Stoicescu, Ponta a fost învăluit “într-o babană duioșie maternă”, jurnalista fiind “o dulce cu Victor Ponta”, spune Cristoiu.

Sîmbătă seara, m-am întrerupt din lucrul la carte, pentru a-l urmări pe Victor Ponta la emisiunea vechii noastre cliente Sandra Stoicescu.Chelăreasa lui Dan Voiculescu nu s-a dezmințit.De la un capăt la altul ea a fost o dulce cu Victor Ponta.Din cînd în cînd mierii de pe buzele ei îi lua locul agurida.Venea momentul cînd vorbea despre Traian Băsescu.Victor Ponta nu poate trăi fără a fi lins cu limba dată cu miere.(...). Sandra Stoicescu l-a învăluit tot timpul dialogului într-o babană duioșie maternă.Erau momente cînd credeam că se va apropia de Victor Ponta și-l va strînge la sînu-i grijuliu, pentru a-i trece durerea că n-a ajuns președinte.”, scrie jurnalistul.

Cristoiu scoate în evidență veselia iresponsabilă a premierului și modul acestuia de a trece rapid dintr-o tabără în alta, întrebându-se totodată dacă Iohannis va reacționa la “mieunatul” premierului.

Ce rost a avut lătratul la Traian Băsescu din partea lui Victor Ponta? Unul tipic iresponsabilului revenit la veselia-i tipică: Să poată mieuna la Klaus Iohannis.Sunt tare curios dacă Neamțului i se va rupe inima de acest pisicuț care miorlăie jalnic la cel care l-a umilit la vot, numai și numai pentru a rămîne mai departe la borcanul cu sîmîntînă al guvernării.”, scrie jurnalistul pe cristoiublog.ro.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Ion Cristoiu,   Traian Basescu