Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitățile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune și cu mai puțin bune. Condoleanțe familiei!

Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitățile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune și cu mai puțin bune. Condoleanțe familiei!

Un articol de: - 14 Sep 2015, 22:20
Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitățile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune și cu mai puțin bune. Condoleanțe familiei! Eveniment

Fostul președinte al României Ion Iliescu a scris un mesaj pe blogul personal în care susține că a aflat cu tristețe vestea morții lui Corneliu Vadim Tudor și transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Am aflat cu surprindere si cu tristețe vestea încetării premature din viață a celui care a fost poetul și omul de cultură Corneliu Vadim Tudor, președintele Partidului România Mare. A fost una dintre personalitățile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune și cu mai puțin bune. Și-a urmărit consecvent proiectul lui politic, chiar și atunci când, din dorința de a se face înțeles, mesajul lui naționalist era exagerat. Și-a iubit cu ardoare țara, cum puțini pot s-o facă”, scrie Iliescu pe blog.

Iliescu a mai spus despre Corneliu Vadim Tudor că “a slujit România, sprijinind consensul național atunci când au fost puse în discuție subiecte esențiale, precum integrarea în Uniunea Europeană și aderarea la NATO”.

Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au facut parte , la inceputul anilor ’90 din coalitia guvernamentala alaturi de FDSN . In anul 2000, precum se stie ne-am aflat in competitie directa in timpul alegerilor pentru functia de Presedinte al Romaniei, intrand impreuna in faza finala. Un om complex, care nu poate fi judecat superficial. Prin tot ceea ce a făcut, și-a găsit locul în istoria României post-decembriste.

Transmit sincerele mele condoleanțe familiei îndoliate, prietenilor și colaboratorilor săi politici. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai scris fostul șef de stat.

Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor,   condoleante