Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DEZVĂLUIRI de ULTIM MOMENT despre starea de SĂNĂTATE a lui Ion Iliescu. Soția sa este cea care a făcut ANUNŢUL!

DEZVĂLUIRI de ULTIM MOMENT despre starea de SĂNĂTATE a lui Ion Iliescu. Soția sa este cea care a făcut ANUNŢUL!

Un articol de: B1.ro - 15 Mar 2018, 11:57
Eveniment

ION ILIESCU STARE DE SĂNĂTATE: Deși sfârșitul anului 2017 nu l-a prins într-o stare de sănătate foarte bună pe Ion Iliescu, lucrurile par a intra pe făgașul normal. Iliescu se simte mai bine ca oricând, fapt confirmat chiar de soția acestuia, Nina Iliescu.    

ION ILIESCU STARE DE SĂNĂTATE: O entorsă a fost cea care i-a dat bătăi de cap lui Ion Iliescu în luna decembrie, însă fostul șef al statului a ascultat cu strictețe sfaturile medicilor, iar tratamentele și odihna au fost factorii care l-au făcut să-și revină foarte repede.

ION ILIESCU STARE DE SĂNĂTATE: Nina Iliescu a vorbit într-o emisiune la radio despre cum le merge celor doi, precizând că sunt bine, ba chiar sunt în petrecere. Pe data de 3 martie a fost ziua de naştere a lui Ion Iliescu, la o zi distanţă şi-a sărbătorit ziua soţia sa. Astfel, se pare că toate problemele au trecut, iar cei doi sunt foarte bine şi se bucură în linişte de bătrâneţe.

ION ILIESCU STARE DE SĂNĂTATE: „Noi o tot ducem într-o sărbătoare. Am avut 3 martie, 4 martie şi 8 Martie”, a spus Nina Iliescu la o emisiune la radio.

Citeşte mai multe despre:   Ion Iliescu,   Nina Iliescu