Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Iqos, reclamă mascată la televizor. Raed Arafat: Încă puțin și o să spunem că sunt chiar foarte sănătoase. Presiunile sunt foarte mari (VIDEO)

Iqos, reclamă mascată la televizor. Raed Arafat: Încă puțin și o să spunem că sunt chiar foarte sănătoase. Presiunile sunt foarte mari (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 11 Iul 2018, 16:04
Iqos, reclamă mascată la televizor. Raed Arafat: Încă puțin și o să spunem că sunt chiar foarte sănătoase. Presiunile sunt foarte mari (VIDEO) Eveniment

Reclama agresivă la ţigările electronice continuă. Deși promovarea țigărilor obișnuite este interzisă, producătorii desfășură o campanie tot mai agresivă pentru recrutarea de noi utilizatori pentru astfel de produse. Iar în ultima perioada constatăm că sunt promovate derivatele din tutun și pe anumite posturi de televiziune.
Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat că este extrem de îngrijorat cu privire la promovarea agresivă a dispozitivelor de tip Iqos. 

”Ce mă îngrijorează este continuarea cu agresivitate a promovării pentru care se cheltuiesc foarte mulți bani, este evident. Această prezentare a alternativelor la fumatul clasic, ca fiind alternative mai puțin periculoase... încă puțin și o să spunem că sunt chiar foarte sănătoase. Și modul de promovare este foarte periculos, faptul că se face promovarea ca să atragă inclusiv noi generații de utilizatori și tineri utilizatori. Ăsta este lucrul pe care trebuie imediat să-l oprim prin toate mijloacele posibile. 

Părea mea este că, cu cât întârziem implementarea unor măsuri, cu atât pierdem oameni pentru acest flagel care nu face decât să-i ucidă sau să-i îmbolnăvească încet, încet.ALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

Presiunile sunt foarte mari. Nu există niciun moment în care această industrie nu a făcut toate presiunile posibile ca să-și vândă marfa și să zică că nu este nicio problemă. 

Înainte să apară aceste alternative de fumat, ei făceau presiuni pe vechea metodă de fumat care este cea clasică. (...) Deci, clar există modalități prin care se exercită presiuni, aduc oameni lângă ei care transmit păreri folosind poziția lor și funcția lor. Transmit puncte de vedere care sunt eronate sau induc populația în eroare sau puncte de vedere voalate care lasă omul să aibă îndoieli și să nu mai asculte pe cei care spun că este un pericol clar care este dovedit științific”, a spus Raed Arafat

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Raed Arafat,   IQOS