Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Iran și Israel, înainte de Revoluție", un documentar de excepție difuzat sâmbătă, de la ora 20, pe B1 TV (VIDEO)

"Iran și Israel, înainte de Revoluție", un documentar de excepție difuzat sâmbătă, de la ora 20, pe B1 TV (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Ian 2020, 10:54
"Iran și Israel, înainte de Revoluție", un documentar de excepție difuzat sâmbătă, de la ora 20, pe B1 TV (VIDEO) Eveniment

Imagini pe care nimeni din România nu le-a mai văzut. Interviuri cu agenți Mossad activi în Teheran.

Ce legături secrete existau între Iran și Israel înainte de Revoluția islamică și de ce țara a devenit din Paradisul Iranian, un Iad.

"Iran și Israel, înainte de Revoluție", un documentar pe care care trebuie neapărat să îl vezi, va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20 și duminică, de la ora 18, pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Documentarul prezintă viața cotidiană din Iran din anii '60 si '70, înainte de Revoluția Islamică, văzută din perspectiva comunității israeliene din Teheran.

Documenatarul conține o serie de interviuri cu foști oficiali israelieni, agenți Mossad, oameni din serviciul de pază și protecție, oameni de afaceri care se aflau în Teheran in 1978-1979.

Aceștia vorbesc despre strânsele legături dintre Iran și Israel în perioada Sahului, dar și despre rolul Israelului în dezvoltarea Iranului, afaceri cu armament, legături financiare, viața luxoasă, dar și corupția nevăzută.

Filmul prezintă imagini de arhiva din Teheran, în premieră în România. Cum arăta orașul înainte de revoluție, dar și clipuri de la primele focuri de armă trase de armata iraniană. "Paradisul Iranian" devine brusc un iad pentru aceștia.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Documentarul a fost premiat internațional la festivaluri de profil și a fost prezent la importante festivaluri precum cele din New York, San Francisco, Toronto, Londra, Zagreb, Copenhaga, Florenta, dar și multe altele.