Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Irina Tănase, revoltată de tratamentul pe care îl primește Liviu Dragnea în închisoare: 'Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie?'

Irina Tănase, revoltată de tratamentul pe care îl primește Liviu Dragnea în închisoare: 'Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie?'

Un articol de: Traian Avarvarei - 10 Sep 2020, 16:49
Irina Tănase, revoltată de tratamentul pe care îl primește Liviu Dragnea în închisoare: 'Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie?' Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a reacționat la comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor prin care instituţia a respins acuzaţiile făcute de avocata acestuia, potrivit cărora fostului lider PSD nu i se permite accesul la tratament.


 

Irina Tănase: Unde este garantată demnitatea umană?


 

Sistemul administrației penitenciare asigură tratamentului recuperativ în mod unitar, nediscriminatoriu, pentru toate persoanele private de libertate, anunță ANP, ca reacție la declarațiile avocatei lui Liviu Dragnea despre faptul că acesta nu a fost încă operat.

Iubita fostului lider PSD, Irina Tănase, a răbufnit. Într-o postare pe Instagram, tânăra reclamă faptul că, deși Dragnea a cerut voie să meargă să își trateze afecțiunile medicale, nu i se permite. Acest lucru, spune ea, este o încalcare a demnitații umane.

„În urma declaraţiie de presă făcută de avocată, ANP confirmă că Liviu are dreptul să ceară să fie consultat în orice unitate spitalicească în afara ANP. Şi că poate solicita să facă asta contra cost, inclusiv în spitale private care se află în relaţie constractuală cu o casă de asigurări de sănătate.

Adică voie are, legal este, dar totuşi nimeni nu ţine cont de cererile făcute de el… de 3 luni încoace. Şi apoi mai spune tot ANP-ul că aplică regimul de detenţie şi tratamentul medical NEDISCRIMINATORIU? Păi cum, dacă tot ei spun că are voie să ceară să meargă unde vrea el, şi nu este dus?”, a declarat Irina Tănase.

Irina Tanase acuza ANP ca ii incalca drepturile lui Liviu Dragna in inchisoare

Irina Tănase acuză în acest context încălcarea drepurilor lui Liviu Dragnea și spune că ANP nu îi respectă acestuia nici măcar garantarea demnității umane.NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

"Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri și reveniri la cereri să i se permită să meargă la un specialist care îi cunoaște istoricul medical?!?", a scris Irina Tanase.

Irina Tănase, revoltată de tratamentul pe care îl primește Liviu dragnea în închisoare

Apoi iubita fostului șef PSD se întreabă retoric dacă "răspunde cineva pentru aceste 3 luni în care nu s-a întamplat nimic din punct de vedere medical"?

Irina Tănase, revoltată de tratamentul pe care îl primește Liviu dragnea în închisoare

Irina Tănase a vorbit și despre interdicția lui Liviu Dragnea de a mai lucra la atelierul Penitenciarului Rahova, pe care a primit-o după interviul oferit din spatele gratiilor fostei sale consiliere Anca Alexandrescu.

 

 

 

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat în ultima perioadă


 


 

Liviu Dragnea ar suferi de hernie și ar fi fost programat la operație, însă nu se știe de ce nu a mai putut ajunge. Apărătorii săi consideră că fostul președinte al PSD ar fi fost pedepsit pentru interviul prin Skype cu fosta sa consileră.

„Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare unor decizii injuste luate la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. Domnul Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflate în zona cervicală și o parte în zona lombară. La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă atât această condiție medicală, cât și altele, dar și care este stadiul fiecăreia dintre ele”, a declarat avocata Flavia Teodosiu.

Ea mai susține că Liviu Dragnea nu a fost transportat la spital nici până astăzi, fără să primească, totuși, vreo explicație în acest sens. Mai mult, în prezent ar fi vizat de o anchetă disciplinară.

„În data de 25 iunie, după această convorbire online pe care acesta a avut-o și care a fost făcută publică, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă fără însă a i se da vreo explicație în acest sens, situație care se menține din păcate și astăzi. (...) De două luni și jumătate, domnul Dragnea este nevoit să stea închis în cameră 23 de ore din 24, fiind scos la aer o singură oră pe zi”, a mai declarat avocata lui Liviu Dragnea.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Irina Tanase,   Liviu Dragnea