Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Iritare în rândul suporterilor maghiari, pentru că steagul Ungariei a fost prezentat greșit în pliantele informative

Iritare în rândul suporterilor maghiari, pentru că steagul Ungariei a fost prezentat greșit în pliantele informative

Un articol de: - 11 Oct 2014, 16:38
Iritare în rândul suporterilor maghiari, pentru că steagul Ungariei a fost prezentat greșit în pliantele informative Eveniment
Autoritățile române au prezentat greșit steagul Ungariei pe pliantele informative destinate suporterilor maghiari sosiți sâmbătă la București, lucru care i-a iritat pe aceștia.

În pliante au fost tipărite regulile pe care suporterii trebuie să le respecte în Bucureşti, implicit în incinta stadionului, amenzile care vor fi date în cazul în care încalcă legile româneşti şi informaţii despre Fan Zone-ul de la Arena Naţională şi despre traseul Budapesta-Bucureşti.

Pe prima pagină a pliantului, steagul Ungariei este prezentat greşit, cu culoarea roşie în partea de jos şi cu cea verde în partea de sus, ceea ce a provocat nemulţumirea fanilor maghiari. Aceştia au strigat, în maghiară, "Slugilor!" şi au arătat semne obscene către jandarmi, iar unii dintre ei au aruncat pliantele, relatează Mediafax.

Materialele informative au sigla Direcţiei Generale de Jandarmi Bucureşti şi a Federaţiei Române de Fotbal. Pe ultima pagină a lor sunt tipărite steagurile României şi Ungariei prezentate în mod corect.

Meciul România-Ungaria este programat sâmbătă, de la ora 19.00.