Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Istoria unei întâlniri între Băsescu-Udrea-Cocoș care nu a existat: "Răspopitul mincinos Mihai Gâdea a mai primit o lecţie cu privire la propria-i mizerie morală. 'Dorin Cocoș' eram eu, Dan Andronic"

Istoria unei întâlniri între Băsescu-Udrea-Cocoș care nu a existat: "Răspopitul mincinos Mihai Gâdea a mai primit o lecţie cu privire la propria-i mizerie morală. 'Dorin Cocoș' eram eu, Dan Andronic"

Un articol de: - 08 Oct 2015, 13:53
Istoria unei întâlniri între Băsescu-Udrea-Cocoș care nu a existat: "Răspopitul mincinos Mihai Gâdea a mai primit o lecţie cu privire la propria-i mizerie morală. 'Dorin Cocoș' eram eu, Dan Andronic" Eveniment

“Mega-dezvăluirea” lui Mihai Gâdea privind o întâlnire a lui Traian Băsescu cu Elena Udrea și Dorin Cocoș se adeverește a fi o minciună.

Fostul președinte Traian Băsescu ia peste picior "conspirația” realizatorului Antena 3. Jurnalistul pretinde că fostul șef al statului s-ar fi întâlnit cu Elena Udrea și fostul soț al acesteia, Dorin Cocoș, în mare taină, la "ceas de noapte", pentru a vorbi despre cazul retrocedării Parcului IOR din Capitală.

"Cel cu bască era răspopitul Mihai Gîdea sau minciuna ca mod de viață”,a scris Băsescu pe Facebook

Jurnalistul Dan Andronic afirmă că în ultimele 48 de ore s-a distrat pe seama comentariilor susținute de “cohorte de analiști la Antena 3”, dezvăluind într-un articol intitulat “Antena 3 minte” că cel cu bască era chiar el.

 

“Întâlnirea a avut loc pe data de 29 septembrie, nu pe 5 octombrie, deci nu are nici o legătură cu "dezvăluirile" lor. Nu trecuseră câteva ore, ci întâlnirea avusese loc cu o săptămână înainte. Prima minciună!

Ne-am întâlnit la ora 18.30 și am terminat după 22.00. Nu s-a uitat nimeni la televizor, localul (profil italienesc, mâncare excelentă, prețuri decente) era plin de oameni, la o masă chiar avea loc o aniversare. Traian Băsescu l-a felicitat pe sărbătorit. Despre Elena Udrea se poate spune că a semi-participat, pentru că a venit mult mai târziu, aproape de final. Ce a căutat acolo? Nimic special, cred că îi era foame... Se pare că după ea au venit și "fotografii". Erau într-o Dacie albă, cu geamuri fumurii. S-a discutat despre politică și delicatețuri.

La plecare, Președintele Băsescu a fost condus de patronul restaurantului (Șerbănică, pentru prieteni), nu de avocatul Elenei Udrea, așa cum ne spunea cu priviri conspirative Mihai Gîdea. A doua minciună.

Ne-am luat la revedere în fața localului, așa cum face orice om normal, eram pe o stradă oarecare, nu într-o parcare păzită (a treia minciună), fiecare și-a văzut de drum. 

Deci numai gogoși, spuse una după alta...

Acum vine MAREA MINCIUNĂ!, bomboana de pe coliva emisiunii lui Gîdea, pe care bănuiesc că ați intuit-o deja: 

"Dorin Cocoș" eram eu, Dan Andronic”, scrie jurnalistul în articolul publicat pe evz.ro.

„Se poate observa foarte ușor dacă te uiți atent, de altfel cel puțin unul din invitații lui Gîdea și-a dat seama, dar nu a vrut să-i strice fengshui-ul. L-au lăsat să se facă de râs. Iar basca de care vorbeau era o șapcă cumpărată de la Campionatul Mondial de Rugby, de unde tocmai mă întorsesem”, adaugAndronic. 

După dezvăluirea lui Andronic, fostul șef al statului scrie pe Facebook că “răspopitul mincinos de la Antena 3 a mai primit o lecţie cu privire la propria-i mizerie morală. Minciuna prin care încerca să îşi înşele telespectatorii, că m-am întâlnit cu Dorin Cocoş, a fost demontată de Evz, care arată că cel “cu bască” nu era Dorin Cocoş, ci chiar directorul Evz, Dan Andronic”.

 

„M-am întâlnit cu Traian Băsescu, așa cum am făcut-o de câteva ori în ultima vreme, ca să discutăm despre un proiect comun. Care n-are legătură cu presa, sau cu politica, dar asta”, mai spune Dan Andronic.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Mihai Gadea,   Dorin Cocos,   Elena Udrea