Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Iubita fostului manager al Spitalului Malaxa s-a prezentat drept Gabriela Firea la un eveniment de la Londra, unde i s-a acordat o distincție primarului Capitalei: Care a fost reacția edilului general

Iubita fostului manager al Spitalului Malaxa s-a prezentat drept Gabriela Firea la un eveniment de la Londra, unde i s-a acordat o distincție primarului Capitalei: Care a fost reacția edilului general

Un articol de: - 29 Dec 2016, 16:38
Iubita fostului manager al Spitalului Malaxa s-a prezentat drept Gabriela Firea la un eveniment de la Londra, unde i s-a acordat o distincție primarului Capitalei: Care a fost reacția edilului general Foto: capital.ro Eveniment

Primarul Capitalei Gabriela Firea susține că a aflat din presă că trebuia să primească la Londra un premiu, însă acesta a fost ridicat de Eugenia Chiriac, iubita fostului manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, care ar fi fost prezentată drepr primarul Bucureștiului, potrivit Ziare.com.

"Nu o cunosc pe doamna Eugenia Chiriac și nu am întâlnit-o niciodată. Nu am avut cunostință de faptul că ar urma să mi se decerneze un premiu și nu am avut nicio convorbire referitoare la acest subiect, nici cu organizatorii galei, nici cu domnul Florin Secureanu, cu care de altfel nu am discutat niciodată, nici direct, nici prin intermediari.

Am aflat din presă că aș fi primit această distincție și că aceasta a fost ridicată în numele meu de către dna Eugenia Chiriac, care l-a însoțit la ceremonie pe domnul Secureanu.

Din punctul meu de vedere, autoritățile abilitate ale statului sunt în măsură să se autosesizeze în urma dovezilor prezentate în mass-media și să stabilească dacă avem de-a face cu un caz de încălcare a legii", a declarat Gabriela Firea.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au publicat o înregistrare video în care iubita fostului manager al spitalului Malaxa, alintată de acesta si "Vrăbiuța", este prezentată la eveniment drept Gabriela Firea, primarul Capitalei. Totul s-a întâmplat în luna noiembrie. 

În urmă cu două săptămâni, fostul manager al Spitalului Malaxa a fost arestat preventiv, în dosarul în care este urmărit penal pentru luare de mită și delapidare.
 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   Primarul Capitalei,   iubita,   premiu