Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Iubita lui Dragnea a investit peste 350 de mii de euro în proprietăţi imobiliare: Un apartament lângă Casa Poporului şi două terenuri cu acces la un lac cu ştiucă, şalău şi biban

Iubita lui Dragnea a investit peste 350 de mii de euro în proprietăţi imobiliare: Un apartament lângă Casa Poporului şi două terenuri cu acces la un lac cu ştiucă, şalău şi biban

Un articol de: Traian Avarvarei - 22 Iun 2020, 18:58
Iubita lui Dragnea a investit peste 350 de mii de euro în proprietăţi imobiliare: Un apartament lângă Casa Poporului şi două terenuri cu acces la un lac cu ştiucă, şalău şi biban Eveniment

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, are afaceri de succes și a investit într-un an cât alții au strâns într-o viață. Potrivit Rise Project, tânăra de 27 de ani a investit 350.000 de euro în proprietăți imobiliare. Mai exact o casă și două terenuri. Achizițiile au fost făcute înainte și după ce fostul lider PSD a intrat la pușcărie. 


 


 

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a investit în imobiliare 350 de mii de euro


 


 

Tânăra de 27 de ani, care în vara anului trecut și-a deschis un birou de mediator, îi merge ca pe roate. Irina Tănase și-a făcut cadou în decembrie 2019 un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului. Este un apartament la parterul blocului interbelic cu patru etaje. Geamurile au fost de curând schimbate cu termopane maronii. Sunt larg deschise și în interior se văd muncitori în salopete care renovează noua locuință achiziționată de iubita lui Liviu Dragnea.

Aceasta a spus pentru sursa citată că banii cu care s-a făcut tranzacția sunt bani legali.

„Apartamentul, pe care a dat 260 de mii de euro, are 178 mp și un garaj de 47 de metri pătrați – cât o garsonieră mai mare. Atașat are și un teren proprietate exclusivă de 250 mp și alți 50 de mp în cotă indiviză. Locuința este într-un ansamblu de două clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4”, scrie Rise Project.

Pe 24 decembrie 2019, când Irina Alexandra Tănase și-a făcut cel mai costisitor cadou imobiliar, Liviu Dragnea era deja de șapte luni în spatele gratiilor pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Aceasta nu este însă singura investiție. Irina Tănase și-a mai permis și două terenuri  cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov. Mai exact, în satul Piscu, la aproximativ 40 de kilometri de București.

La marginea aceleiași păduri, a cumpărat și Irina Tănase două terenuri lipite. Au ieșire la lacul Mănăstirii Țigănești, unde poți pescui știucă, biban, șalău, caras sau crap. Pământurile au 8500 de mp.

„Prima bucată, de 5000 de mp, a cumpărat-o în 5 martie 2019. Irina a plătit 60.000 de euro, din care 10.500 cash și 49.500 prin virament bancar. Ambele plăți au fost făcute în ziua semnării contractului”, scrie sursa citată.

În acest context amintim că Insula Belina și Brațul Pavel revin în administrarea statului, fără contractele cu TelDrum, după cum a anunțat premierul Ludovic Orban în data de 21 mai 2020.

„Oh, Belina. Am o veste bună să vă dau. După o lungă perioadă în care Insula Belina și Brațul Pavel au rătăcit prin mâinile prietenilor din Teleorman ai PSD și ai lui Dragnea, astăzi Insula Belina va reveni în administrarea statului. Astăzi se semnează procesul verbal de preluare de către Apele Române a Insulei Belina și a Brațului Pavel, iar preluarea – de aceea a și apărut o întârziere față de planul pe care l-am avut – se va face fără contractele pe care le încheiase consiliul județean, adică beneficiarul, știți foarte bine, TelDrum. Practic, preluarea va fi curată. Sigur, după trebuie văzut tot ce s-a construit în mod ilegal, în Insula Belina, și trebuie dispuse toate măsurile necesare. Aici, Ministerul Mediului va trebui să vină cu o hotărâre de Guvern, în care să reglementăm toate aspectele legate de modul de administrare a Insulei Belina și a Brațului Pavel”, a afirmat primul-ministru.


 


 

Irina Tănase a postat un mesaj cu subînțeles pe o rețea socială


 

 


 

În ziua apariției acestui material, Irina Tănase, iubita fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj cu subînțeles pe o rețea de socializare.

“Durere, dar n-o voi lăsa să se transforme în ură”, a fost mesajul transmis de iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase.

Și de Valentine's Day Irina Tănase a publicat un mesaj prin care își arăta suferința.

Mai precis, tânăra a distribuit o fotografie cu un mesaj în engleză: "Dacă m-ar întreba cineva cum arată iadul, aş răspunde: Este distanţa dintre două persoane care se iubesc".


 

Citeşte mai multe despre:   Irina Tanase,   Liviu Dragnea