Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Jaf armat la o sucursală BCR din Sectorul 4 al Capitalei

Jaf armat la o sucursală BCR din Sectorul 4 al Capitalei

Un articol de: - 07 Apr 2011, 10:59
Jaf armat la o sucursală BCR din Sectorul 4 al Capitalei Foto: bloombiz.ro Eveniment

O surcusală BCR din Sectorul 4 al Capitalei, din zona Brâncoveanu, a fost jefuită, joi, în jurul orei 10:10. La ora transmiterii acestei ştiri nu se cunoaștea încă valoarea pagubelor, iar polițiștii îi căutau pe făptaşi.

Primele informații indică faptul că un tânăr, mascat a intrat cu un pistol în bancă și a amenințat angajatele. Nu se știe dacă arma e reală sau de jucărie.

Potrivit șefului poliției române făptașul a fugit imediat și este dat în urmărire. Surcusala era singura de pe bulevardul Brâncoveanu. Deși în urmă cu câteva zile poliția antenționase că banca are nevoie de pază, surcusala unde a avut loc jaful nu a avut paznic.

Într-o intervenţie televizată în cadrul ştirilor B1 TV, purtătorul de cuvânt al surcusalei BCR, Cornel Cojocaru a declarat că nimeni nu a fost rănit şi că "e de subliniat faptul că datorită măsurilor pe care le-am luat anul trecut de limitare a numerarului disponibil în unităţi, atacatorul a plecat cu o sumă foarte mică de euro".

Întrebat de ce nu a avut surcusala agent de pază, Cornel Cojocaru a răspuns "am eliminat paza umană. În schimb am luat alte măsuri de siguranţă, respectiv măsuri care vizează existenţa temporizatoarelor la cash box-uri, (dispozitivele în care este ţinut numerarul) şi am instruit personalul. Procedura noastră repesctă întrutotul legea şi a fost evident şi agreată de poliţie. Faptul că nu există victime, înseamnă că am luat o măsură corectă".

BCR: Faptul că nu există victime arată că au fost luate măsuri corecte


Potrivit cercetărilor, agresorul ar putea fi un tânăr, care în prezent este căutat de echipaje de poliţie.

Citeşte mai multe despre:   jaf,   Capitala,   Primaria Sectorului 4,   politisti