Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Jaf în 40 de secunde și o pagubă de 5.000 de lei pentru un magazin din județul Constanța (VIDEO)

Jaf în 40 de secunde și o pagubă de 5.000 de lei pentru un magazin din județul Constanța (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Oct 2014, 08:48
Jaf în 40 de secunde și o pagubă de 5.000 de lei pentru un magazin din județul Constanța (VIDEO) Eveniment

40 de secunde. De atât au avut nevoie trei hoţi ca să spargă un magazin din localitatea constănțeană Satu Nou şi să fure marfă în valoare de 5.000 de lei, relatează reporterntv.ro. Tot jaful a fost surprins pe camerele de supraveghere însă imaginile nu prea îi ajută pe anchetatori. Şi asta pentru că bărbaţii aveau feţele acoperite.

Imaginile de pe camerele de supraveghere îi spurprind pe cei trei indivizi cum cercetează zona. La un moment dat încearcă să descuie poarta, dar renunţă. Revin şi o forţează cu o rangă şi se apropie de uşa magazinului. Bărbaţii  îşi dau seama că sunt filmaţi, iar unul dintre ei schimbă poziția camerei de supraveghere. Tot jaful a fost însă surprins de cea de-a doua cameră. Hoţii au luat o ladă pentru pentru pâine şi au încărcat-o în grabă cu zeci de cartoane de ţigări şi pachete de gumă de mestecat.

Au plecat în urmă fără să se atingă de banii din casa de marcat. În 40 de secunde însă cât a durat întreg jaful, au făcut o pagubă de aproape 5.000 de lei.

De jaf ți-au dat seama vânzatoarele care au venit dimineața la serviciu. Imediat acestea au anuntat furțul la numărul de urgență 112.

Jaf în 40 de secunde în Constanța
Citeşte mai multe despre:   Stiri Constanta