Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Carmen Dan le face noi promisiuni jandarmilor: "România va avea nevoie de voi"

Carmen Dan le face noi promisiuni jandarmilor: "România va avea nevoie de voi"

Un articol de: - 03 Apr 2018, 15:51
Carmen Dan le face noi promisiuni jandarmilor: "România va avea nevoie de voi" FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vrea să rezolve neînțelegerile cu jandarmii. Ministrul a spus marți că sunt strategii şi achiziţii în derulare, declarându-se convinsă că se vor găsi soluţii pentru acoperirea nevoilor jandarmilor.

"Există înţelegere şi preocupare pentru a acoperi cât mai repede nevoile Jandarmeriei. Este o armă importantă şi este importantă pentru siguranţa cetăţeanului. Ei sunt actorii principali. Avem strategii, achiziţii în derulare şi sunt convinsă că vom găsi soluţii pentru acoperirea nevoilor”, a declarat Carmen Dan, potrivit news.ro.

"Jandarmeria rămâne o componentă importantă a Ministerului Afacerilor Interne, pe care ne putem bază în orice situaţie. Am văzut cu toţii jandarmii intervenind în ajutorul oamenilor, (...) chiar şi acum ei sunt acolo unde oamenii au nevoie de ajutor, în locurile afectate de inundaţii, alături de pompieri. Am toată recunoştinţa pentru jandarmi, bărbaţi şi femei în uniformă, militari care duc mai departe o tradiţie de 168 de ani. România va avea nevoie întotdeauna de apărători ai legii şi ordinii. Le mulţumesc şi familiilor voastre pentru că vă sprijină întotdeauna, indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le faceţi că să fiţi acolo unde oamenii au nevoie”, a mai spus Carmen Dan.

 

Citeşte mai multe despre:   Carmen Dan