Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Jean Valvis, creator de brand-uri: AQUA Carpatica ar putea fi primul produs de lux exportat de România
Exclusiv

Jean Valvis, creator de brand-uri: AQUA Carpatica ar putea fi primul produs de lux exportat de România

Un articol de: - 30 Mar 2012, 20:38
Jean Valvis, creator de brand-uri: AQUA Carpatica ar putea fi primul produs de lux exportat de România Eveniment

Omul de afaceri Jean Valvis a declarat, vineri, la emisiunea "La Taifas cu Ion Cristoiu" difuzată de B1 TV, că brand-ul pe care îl construiește în acest moment, respectiv AQUA Carpatica, cunoscută pentru conținutul nul de nitrați, ar putea reprezenta primul produs de lux românesc care să fie exportat în afară.

"România vinde bușteni, fier vechi sau mașini la preț mic. Cred că AQUA Carpatica va fi primul produs de lux pe care România va putea să-l exporte cu mândrie la Paris, Londra sau New York", a spus Valvis.

Acesta a adăugat că partea interesantă a activității sale, construirea de brand-uri, este procesul de creativitate și relaționare cu consumatorul.

"Ce este interesant la ce fac este procesul de creativitate. De a crea ceva și de a stabili o relație cu consumatorul. Este extraordinar că capeți încrederea unui om. Dorna și LaDorna lapte erau brand-urile de top când le-am vândut. La AQUA Carpatica sunt extrem de motivat, eu cred că cu acest izvor putem construi primul produs exclusivist al României în străinătate", a adăugat afaceristul.

Invitatul a explicat că a decis să vândă Dorna și LaDorna pentru a realiza o investiție mai mare în viitor, aceasta fiind AQUA Carpatica, în opinia sa, un izvor de apă minerală de o calitate excepțională la nivel global.

"Le-am vândut pentru că aveam ideea de a investi în viitor. Acum construiesc brand-ul de apă Carpatica, Dumnezeu mi-a pus în cale un izvor care este excepțional la nivel mondial. Este un izvor de apă natural carbogazoasă și cu zero nitrați", a încheiat Jean Valvis.

Jean Valvis: AQUA Carpatica, un brand de lux al României
Embed:

Citeşte mai multe despre:   B1,   Ion Cristoiu,   afaceri