Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Judecătoria Sectorului 2 va lua marți o decizie în cazul lui Dinel Nuţu

Judecătoria Sectorului 2 va lua marți o decizie în cazul lui Dinel Nuţu

Un articol de: - 30 Apr 2011, 18:04
Judecătoria Sectorului 2 va lua marți o decizie în cazul lui Dinel Nuţu Foto: evz.ro Eveniment
Judecătoria sectorului 2 Bucureşti a anunțat că, pe data de 3 mai, va lua o decizie în cazul mandatului de arestare preventivă emis în lipsă de instanţă pe numele lui Dinel Nuţu, fost Staicu, întrucât acesta părăsise România după ce şi-a schimbat, preluându-l pe cel al soţiei. Dinel Nuţu, fost Staicu, condamnat definitiv la şapte ani de detenţie pentru fraudă şi arestat săptămâna trecută în Ungaria, a fost adus, sâmbătă, în Bucureşti, fiind deocamdată în arest la Direcţia Cercetări Penale.

Omul de afaceri a fost dus în faţa unui magistrat de la Judecătoria sectorului 2 Bucureşti pentru confirmarea mandatului de arestare, emis în lipsă la 20 aprilie, ca urmare a unei hotărâri definitive a Tribunalului Capitalei.

Confirmarea a fost amânată pentru dat de 3 mai, întrucât instanței nu îi parvenise mandatul de executare a sentinţei de condamnare emis de Curtea de Apel Bucureşti, care a decis ca Dinel Nuţu-Staicu să ispăşească şapte ani de închisoare pentru fraudă.

Dinel Nuţu este judecat pentru asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni, printre care și fraudă economică.

Omul de afaceri a fost reținut  pe data de 19 aprilie în localitatea Mako din Ungaria, după ce pe numele său a fost emis un mandat european de arestare.