Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Judecătorul CCR Ion Predescu: Referendumul trebuia validat. Nu s-a pus temei pe datele prezentate de Guvern

Judecătorul CCR Ion Predescu: Referendumul trebuia validat. Nu s-a pus temei pe datele prezentate de Guvern

Un articol de: - 22 Aug 2012, 09:07
Judecătorul CCR Ion Predescu: Referendumul trebuia validat. Nu s-a pus temei pe datele prezentate de Guvern Eveniment

Judecătorul CCR Ion Predescu și-a motivat, miercuri dimineață, votul dat în favoarea validării referendum-51130.html">referendumului, el susținând că, pe baza cifrelor, a existat cvorum.

Aspazia Cojocaru ”a avut un punct de vedere în raport cu datele prezentate de Guvern, eu altul” a spus Predescu. ”Pentru mine, aplicând cifra care rezultă de 18,3% a minorilor-  aproape 4 milioane, rămân 17. Scăzând pe cei care au domiciul și reședința legală în străinătate, rămân între 14-15 milioane, Cifre exacte, matematice, care m-au determinat să susțin punctul de vedere care l-am și votat” a explicat Predescu.

Nu s-a pus temei pe datele prezentate de Guvern” a mai preciza judecătorul, refuzând să comenteze  punctele de vedere ale colegilor săi.

De asemenea, Predescu a refuzat să comenteze și afirmațiile de marți vizavi de poziția Aspaziei Cojocaru (Detalii AICI), susținând în continuare că nu a dat nicio declarație și că judecătoarea Cojocaru este responsabilă de deciziile proprii.

Predescu: Referendumul trebuia validat
Embed:

Citeşte mai multe despre:   referendum,   Curtea Constitutionala,   referendum