Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Jurnalistul Mircea Marian, despre europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Tudorache: Cum a venit la guvern, și-a tras casă de la RAAPPS, spunând că e pe motive de siguranță națională, el având o locuință în Capitală. Deci: a se scuti!!!

Jurnalistul Mircea Marian, despre europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Tudorache: Cum a venit la guvern, și-a tras casă de la RAAPPS, spunând că e pe motive de siguranță națională, el având o locuință în Capitală. Deci: a se scuti!!!

Un articol de: Ramona Zaharia - 02 Sep 2020, 08:20
Jurnalistul Mircea Marian, despre europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Tudorache: Cum a venit la guvern, și-a tras casă de la RAAPPS, spunând că e pe motive de siguranță națională, el având o locuință în Capitală. Deci: a se scuti!!! Foto: facebook.com/IoanDragosTudorache Eveniment

Jurnalistul Mircea Marian îl critică pe europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Tudorache, după ce acesta din urmă a declarat că dacă ajunge la putere, vrea să desființeze poliția locală și să o treacă în subordinea poliției naționale. Într-o postare pe Facebook, Marian amintește că Tudorache a fost ministrul de Interne, iar atunci ”n-a zis o vorbă despre poliția locală” și atrage atenția asupra faptului că desființarea poliției locale ar însemna o încărcare a aparatului bugetar cu ”mii de inși care vor primi pensie specială”.

”L-am văzut azi pe europarlamentarul USR PLUS Dragoș Tudorache anunțând că, dacă ajunge la putere, va desființa poliția locală și o va aduce în subordinea celei naționale.

Domle, sunt atât de sătul de politicieni nervoși care aruncă pe piață o promisiune spectaculoasă și, când e să o aplice, nu știu cum să ne explice de ce NU se poate.

Domnul Tudorache a fost ministru de Interne, n-a zis o vorbă despre poliția locală, asta e unu.

Doi, domle, câți polițiști sunt în structurile locale și câți ar avea loc in structurile MAI? Dacă o desființăm, chiar trebuie să încărcăm aparatul bugetar cu nu știu câte mii de inși care vor primi pensie specială??? Are domnul Tudorache vreo analiză sau aruncăm așa vorbe, la nervi?

Vă spun ca să fie clar: și eu cred că polițiile locale sunt o uriașă povară pe localități, iar utilitatea lor este discutabilă. Ce i-au făcut lui Clotilde Armand e intolerabil, ar trebui să înfunde pușcăria și ei, și șefii politici...

Dar nu-l cred pe Dragoș Tudorache și vă spun de ce sunt furios: el este cel care a militarizat direcția de informații a ministerului de Interne. De ce? A explicat procuroarea Mirica de la DNA: ca să protejeze corupția din DIPI, să nu-i mai poată ancheta procurorii civili - poate vă amintiți ce scandal era acolo, cum foloseau fondurile operative la petreceri și cadouri. Cum i-a militarizat și nu au mai fost sub control civil, cum s-a pus batista pe țambal.
Sunt sătul de zmeiii ăștia, de o după-amiază.

PS: Nu uit nici că Tudorache, cum a venit la guvern, și-a tras casă de la RAAPPS, spunând că e pe motive de siguranță națională, el având o locuință în Capitală. Deci: a se scuti!!!”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Jurnalistul Mircea Marian, despre europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Tudorache: Cum a venit la guvern, și-a tras casă de la RAAPPS, spunând că e pe motive de siguranță națională, el având o locuință în Capitală. Deci: a se scuti!!!Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

Citeşte mai multe despre:   Mircea Marian,   Dragos Tudorache