Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi: După ce am citit despre EXPERIMENTUL PITEŞTI, pot spune că nu mai am nicio DURERE

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi: După ce am citit despre EXPERIMENTUL PITEŞTI, pot spune că nu mai am nicio DURERE

Un articol de: B1.ro - 25 Oct 2018, 11:59
Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi: După ce am citit despre EXPERIMENTUL PITEŞTI, pot spune că nu mai am nicio DURERE Eveniment

Kira Hagi, Fiica fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi, are toate şansele să devină o viitoare stea a Hollywood-ului. 
Ea a terminat anul trecut școala de actorie din Los Angeles, o filială a New York Film Academy, iar la începutul lui 2018 a fost  desemnată "Cea mai bună actriță" la Actors Awards, o competiție internațională care recompensează actorii de pretutindeni.

Ea a mărturisit, într-un interviu acordat Cristinei Stănciulescu, că cel mai mult i-a plăcut să-l interpreteze pe Hamlet, celebrul personaj al lui Shakespeare.

"Da. Am avut o profesoară cu IQ 200 la școală. Era extraordinară, avea o minte strălucită. Și am întrebat-o odată de ce nu merge la aeronautică, sau inginerie, sau… Și mi-a spus că nu i-a plăcut să facă altceva în afară de artă. Îmi spunea că face matematică în fiecare zi, dar că arta e ceva ce nu poți atinge, e inefabilă, e magie. O vezi, dar nu o poți atinge. Și când m-a cunoscut, mi-a zis tu o să joci Hamlet. Și așa s-a întâmplat, deși inițial am crezut că glumește! A fost o experiență extraordinară, care m-a schimbat foarte mult", a spus Kira Hagi.

Întrebată dacă l-a înţeles pe Hamlet, Kira a răspuns: "L-am înțeles pe Hamlet. Avea o durere. Nu era suficient de iubit".

Tânăra actriţă a făcut şi o mărturisire neaşteptată. Chestionată dacă ea are vreo durere, fiica "Regelui" a făcut referire la victimele represiunii regimului comunist.
"După ce am citit despre experimentul Pitești, pot spune că nu, nu am nicio durere", a afirmat Kira Hagi.
 

Citeşte mai multe despre:   Kira Hagi