Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis a petrecut primul weekend în compania apropiaţilor, după câştigarea alegerilor prezidenţiale (VIDEO)

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend în compania apropiaţilor, după câştigarea alegerilor prezidenţiale (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Noi 2014, 16:13
Klaus Iohannis a petrecut primul weekend în compania apropiaţilor, după câştigarea alegerilor prezidenţiale (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend în compania apropiaţilor săi, după câştigarea alegerilor prezidenţiale. Acesta şi-a invitat aseară prietenii la cină în locuinţa sa din Sibiu. Printre musafirii lui Klaus Iohannis s-au aflat finul acestuia, Paul Jurgen Porr, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România. La cină au mai participat şi medicul Radu Urdea şi omul de afaceri Werner Keul.

Cu o punctualitate nemțească, îmbrăcaţi la patru ace, invitații lui Klaus Iohannis au venit la reședința președintelui din Sibiu pentru a lua parte la o cină găzduită de acesta. 20 de persoane - prieteni de familie, profesori, medici sau oameni de afaceri - au fost invitate la masă de noul şef al statului.

La reședința președintelui ales a mers și Marius Vecerdea, cel care patronează baza de tenis unde Klaus Iohannis s-a relaxat timp de câteva ore. Şi consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber a venit la petrecerea organizată de familia Iohannis.

Galanţi, invitaţii au adus flori şi cadouri pentru gazde.

Un dar pentru Klaus Iohannis a avut şi o admiratoare din Craiova. Femeia a aşteptat minute în şir în faţa porţii casei acestuia până când a reuşit să-i trimită darul pregătit noului preşedinte.â

Președintele ales, cină cu prietenii


Citeşte mai multe despre:   Stiri Sibiu