Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Italiei: Am cerut implicare totală Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Italiei: Am cerut implicare totală Guvernului (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Aug 2016, 14:54
Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Italiei: Am cerut implicare totală Guvernului (VIDEO) Eveniment

Președintele României Klaus Iohannis s-a prezentat în cursul zilei de luni la ambasada Italiei din București cu scopul de a semna în cartea de condoleanțe pregătită în contextul cutremurului care a zguduit Italia pe data de 24 august.

"Am exprimat condoleanțele noastre, ale României, ale românilor, pentru victimele acestei catastrofe. Sunt, din păcate, sute de pierderi de vieți omenești. Sunt alte sute de persoane rănite. Din păcate, între aceștia se află mulți, prea mulți români, și, cu această ocazie, vreau să spun încă o dată condoleanțe familiilor victimelor, dar, în același timp, sigur, gândul meu se îndreaptă și spre cei care au fost răniți și familiilor celor răniți le doresc însănătoșire grabnică. Am cerut, de la început, Guvernului implicare totală. Există o hotărâre de Guvern care stabilește măsuri de ajutorare pentru cei loviți de această catastrofă pentru familiile lor. Am reiterat la întâlnirea cu domnul ambasador dispoziția noastră de a veni cu sprijin logistic, material, în măsura în care se dorește acest lucru", a declarat Iohannis la ieșirea din ambasadă.

Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Italiei: Am cerut implicare totală Guvernului

 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   presedinte,   condoleante,   ambasada,   Italia