Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis a strâns gunoaie de pe malul râului Argeș: Marginea drumului, albia râului nu sunt gropi de gunoi. Încurajez autoritățile locale să fie și ele alături de noi (VIDEO)

Klaus Iohannis a strâns gunoaie de pe malul râului Argeș: Marginea drumului, albia râului nu sunt gropi de gunoi. Încurajez autoritățile locale să fie și ele alături de noi (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 09 Iun 2021, 12:17
Klaus Iohannis a strâns gunoaie de pe malul râului Argeș: Marginea drumului, albia râului nu sunt gropi de gunoi. Încurajez autoritățile locale să fie și ele alături de noi (VIDEO) Eveniment

Președintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la o acțiune de strângere a gunoaielor de pe malul râului Argeș. ”Trebuie să acceptăm cu toții că marginea drumului nu este groapă de gunoi, albia râului nu este groapă de gunoi”, a atras atenția șeful statului, care a făcut apel la autoritățile locale să organizeze acțiuni de colectare și la cadrele didactice să îi facă pe elevi să înțeleagă importanța protecției mediului.

 

Klaus Iohannis: Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător

 

”Am venit aici ca să adunăm gunoaie aruncate de concetățeni ai noștri care încă nu au înțeles că natura nu este groapă de gunoi. Probabil ați observat gunoaie, moloz la marginea drumului. Trebuie să acceptăm cu toții că marginea drumului nu este groapă de gunoi, albia râului nu este groapă de gunoi. Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător.

Nu există viața sănătoasă fără un mediu sănătos, de aceea trebuie să ne implicăm. Nu este suficient să ne enervăm dacă vedem o grămadă de gunoaie lăsată de cineva care atât a înțeles.

Această acțiune care este una foarte valoroasă și vreau să laud și să apreciez această formă de implicare civică, această acțiune este un exemplu”, a spus Klaus Iohannis.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Iohannis: Depinde foarte mult de primari, de consilierii locali să organizeze acțini de colectare a gunoaielor

 

Șeful statului a cerut implicare, în acest context, din partea autorităților locale.

”Încurajez autoritățile locale să fie și ele alături de noi. Depinde foarte mult de primari, de consilierii locali să organizeze acțini de colectare a gunoaielor, de dascăli să facă muncă de conștentizare în școală ca tinerii să înțeleagă că locul gunoaielor nu este în natură, ci acolo unde se colectează. Este momentul pentru acțiuni decisive”.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Arges