Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis, despre festivalul "George Enescu": Trebuie să redăm culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică

Klaus Iohannis, despre festivalul "George Enescu": Trebuie să redăm culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică

Un articol de: - 31 Aug 2015, 11:10
Klaus Iohannis, despre festivalul "George Enescu": Trebuie să redăm culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică Foto: facebook.com Eveniment

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat, duminică seară, la Festivalul Internaţional „George Enescu”, unde a fost întâmpinat cu fluierături şi huiduieli.

Șeful statului a publicat, luni, un mesaj pe pagina de socializare, însă nu a făcut nicio referire la incidentul neplăcut.

"Deschiderea de ieri seară a Festivalului Internațional „George Enescu”, aflat la ediția a XXII-a, reprezintă un nou prilej pentru România de a-și promova cultura și spiritul, grație marelui nostru compozitor. Sunt convins că, timp de trei săptămâni, unul dintre cele mai importante evenimente culturale organizate la București va reuni mii de iubitori de muzică clasică, de acasă și din întreaga lume. Trebuie să redăm culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică", a scris Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

Oamenii prezenți la festival i-au reproşat preşedintelui faptul că acesta a petrecut prea mult timp în vacanţe. (Detalii AICI)

Cea de-a XXII-a editie a Festivalului Internațional "George Enescu" se desfășoară între 30 august și 20 septembrie și aduce în Capitală artiști și formații de nivel mondial care vor concerta pe scenele bucureștene timp de 22 de zile, la Sala Palatului și Ateneul Român.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis