Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Poliției Române: 'Fiți vigilenți, fiți fermi în aplicarea legii și, în egală măsură, protejați-i pe cei care au nevoie acum de sprijin!'

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Poliției Române: 'Fiți vigilenți, fiți fermi în aplicarea legii și, în egală măsură, protejați-i pe cei care au nevoie acum de sprijin!'

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Mar 2020, 11:39
Eveniment

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Poliţiei Române, în care le solicită oamenilor legii să fie, în contextul actual al pandemiei de coronavirus, un model de conduită şi responsabilitate şi să aplice legea cu fermitate, dar şi cu respect faţă de demnitatea umană.

Șeful statului precizează că Poliţia Română este o instituţie cu un rol esenţial, mai ales în aceste zile, în menţinerea ordinii publice şi garantarea siguranţei cetățenilor

'Poliția Română este o instituție cu un rol esențial în menținerea ordinii publice și în garantarea siguranței tuturor cetățenilor noștri.

În această perioadă, care este una dintre cele mai dificile pe care le-a cunoscut România, dumneavoastră, dragi polițiști, sunteți printre cei care aveți capacitatea de a contribui semnificativ la susținerea eforturilor pentru ca țara noastră să depășească cu bine momentele grele prin care trecem împreună.

Misiunea dumneavoastră este de a proteja oamenii și, în același timp, de a asigura un climat social de echitate, echilibru, siguranță și de încredere.

În acest context dificil, aveți datoria morală să fiți un exemplu de conduită și de responsabilitate pentru cetățenii în mijlocul cărora vă desfășurați activitatea și pe care îi serviți, să faceți dovada încrederii care v-a fost acordată și să aplicați legea cu fermitate, dar și cu respect față de demnitatea umană.

Îndeplinindu-vă îndatoririle cu cinste, integritate și onestitate veți consolida sentimentul de siguranță de care cetățenii au atât de multă nevoie în aceste momente și veți fi de ajutor semenilor noștri.

Dragi polițiști, fiți vigilenți, fiți fermi în aplicarea legii și, în egală măsură, protejați-i pe cei care au nevoie acum de sprijin! Chiar dacă inamicul este unul invizibil, lupta este una cât se poate de reală și este o luptă pe care suntem obligați să o câștigăm.

Vă mulțumesc pentru toate sacrificiile pe care le faceți în această perioadă, pentru profesionalism și curaj, și vă transmit gânduri bune și sănătate, alături de mulțumiri, familiilor dumneavoastră pentru sprijinul și înțelegerea acordate.

La mulți ani!', transmite Klaus Iohannis polițiștilor din toată țara.


 

Citeşte mai multe despre:   Politia Romana