Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis, mesaj pentru salvamontiști: Rolul dumneavoastră este neprețuit - salvați vieți omenești!

Klaus Iohannis, mesaj pentru salvamontiști: Rolul dumneavoastră este neprețuit - salvați vieți omenești!

Un articol de: B1.ro - 20 Iun 2019, 15:38
Klaus Iohannis, mesaj pentru salvamontiști: Rolul dumneavoastră este neprețuit -  salvați vieți omenești! Foto: Facebook / Klaus Iohannis Eveniment

Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj pentru toți salvamontiștii români.

cu ocazia zilei Salvamont românia, șeful statului îi felicită pe salvatori pentru curajul și responsabilitatea cu care se dedică misiunii de apărare și protejare a cetățenilor.

INCENDIAR! ANDREEA ESCA, ÎN STARE DE ȘOC DUPĂ VIZITA LA GINECOLOG! VEZI REPEDE CE SE ASCUNDE DE FAPT ÎN BURTICA VEDETEI (GALERIE FOTO)

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

„Anul 2019 reprezintă, pentru Salvamont România, un an special, marcat de celebrarea unor momente definitorii pentru activitatea de salvare montană. Cu acest prilej, felicit salvatorii montani din țara noastră pentru profesionalismul, curajul și responsabilitatea cu care se dedică misiunii de apărare și protejare a cetățenilor.

Rolul dumneavoastră este neprețuit: salvați vieți omenești! Turismul montan din România nu s-ar putea desfășura în condiții optime fără seriozitatea, devotamentul și spiritul dumneavoastră de sacrificiu.

Din această perspectivă, creșterea nivelului de conștientizare a populației cu privire la pericolele de pe munte și măsurile de prevenire a accidentelor montane reprezintă priorități pe care le-ați integrat cu succes în activitatea dumneavoastră. 

PROFEȚIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! ESTE VORBA DESPRE MAREA CÂNTĂREAȚĂ! FANII ȘI-AU LUAT RĂMAS BUN (GALERIE FOTO)

Muntele oferă priveliști spectaculoase și trăiri unice, iar pentru a ne bucura, în continuare, de toate aceste beneficii, este nevoie de foarte multă responsabilitate. Respectul față de munte și natură, educația despre mediu sunt elemente care trebuie consolidate. Fiecare dintre noi este responsabil de calitatea mediului înconjurător, tocmai de aceea este important să nu rămânem pasivi și să acționăm în acord cu principiul dezvoltării durabile.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Salvamont România este un serviciu eficient, cu rezultate foarte bune, de care depinde securitatea iubitorilor muntelui. Pentru ca misiunile dumneavoastră să se desfășoare la același nivel, este nevoie de sprijin, atât din partea statului, cât și a cetățenilor. Investițiile în baza materială și în resursa umană sunt esențiale pentru buna funcționare a structurilor Salvamont din țară.

DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ! REGRETE ETERNE PENTRU IONUȚ DOLĂNESCU! IMAGINI ȘOCANTE DE LA CIMITIR (GALERIE FOTO)

În încheiere, vă transmit sănătate, putere de muncă și vă îndemn să acționați, cu aceeași determinare ca până acum, pentru binele și siguranța cetățenilor.

La mulți ani!”

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis