Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis: „Până când nu se reduce numărul de noi infectări, nu se va putea renunța la restricții"

Klaus Iohannis: „Până când nu se reduce numărul de noi infectări, nu se va putea renunța la restricții"

Un articol de: Andrei Vlad - 12 Ian 2021, 18:55
Klaus Iohannis: „Până când nu se reduce numărul de noi infectări, nu se va putea renunța la restricții" foto: Facebook @ Klaus Iohannis Eveniment

Starea de alertă a fost prelungită în România în data de 12 ianuarie 2021. Klaus Iohannis, președintele României, a declarat în cadrul unei conferințe de presă faptul că cel puțin pentru moment, nu este cazul de relaxări, indiferent dacă este vorba despre circulația pe timpul nopții sau programul magazinelor. 

„Am avut discuții cu guvernanții pe marginea acestui subiect, am discutat de mai multe ori. Am ajuns la concluzia că în acest moment nu sunt întrunite condițiile pentru relaxare. Astăzi, Guvernul a prelungit starea de alertă lăsând restricțiile și în continuare pentru următoarele 4 săptămâni. Pe de altă parte, trebuie să observăm că lucrurile ar putea să meargă mult mai bine. Se vede că și Crăciunul și Anul Nou ne-a adus un număr important de noi infectări. Până când nu se reduce numărul de noi infectări, nu se va putea renunța la restricții", a declarat Klaus Iohannis

 

Klaus Iohannis: „Putem să învingem pandemia dacă respectăm restricțiile și ne vaccinăm"

 

De asemenea, Klaus Iohannis a subliniat importanța vaccinării, pentru eliminarea restricțiilor. 

„Avem campania de vaccinare, ea a pornit, merge, dar se va finaliza abia prin vară. În același timp, din păcate, pandemia nu a plecat dintre noi. Avem mii și mii de persoane care se infectează și este obligatoriu să respectăm toate restricțiiile. Putem să învingem pandemia dacă respectăm restricțiile și ne vaccinăm. Numai aceste lucruri fac posibilă revenirea la realitate", a mai declarat Iohannis. 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis