Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment La bronzat în cimitir: Fetele din Botoşani au găsit locul ideal pentru un bronz perfect (FOTO)

La bronzat în cimitir: Fetele din Botoşani au găsit locul ideal pentru un bronz perfect (FOTO)

Un articol de: - 23 Aug 2013, 15:17
La bronzat în cimitir: Fetele din Botoşani au găsit locul ideal pentru un bronz perfect (FOTO) Foto: libertatea.ro Eveniment

Disperate după un bronz ca la carte, zeci de tinere din Botoșani au ales să-și întindă cearcefurile chiar în cimitirul orașului.

Fetele nu se stânjenesc să se dezbrace printre morminte ca să se bronzeze, întrucât singurul ștrand din oraș se află în paragină de ani buni.

Cimitirul Pacea din Botoșani se extinde constant, din lipsa locurilor de veci, pe unde deal din oraș, porțiune pe care locuitorii îl folosesc ca spațiu verde, scrie Libertatea.

“Fetele, dacă fac plajă în cimitir, o fac pe riscul lor. Legislaţia spune că cimitirele sunt spaţii publice şi are acces orice persoană, însă numai pentru anumite activităţi specifice”, a declarat Liviu Toma, directorul adjunct al Urban Serv, societate care administrează cimitirul, subordonată Consiliului Local.

Conducerea societăţii intenţionează să planteze o perdea de copaci, astfel încât cimitirul să fie protejat şi mai puţin vizibil.

Până atunci, însă, vârstnicii care vin la cimitirul din Botoșani să mai aprindă o lumânare mai au un motiv în plus „să se închine” aici.


Foto: libertatea.ro

 


 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Botosani,   cimitir,   bronz