Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment La mulți ani de 8 martie! Cele mai frumoase urări pentru femeile din familie și nu numai

La mulți ani de 8 martie! Cele mai frumoase urări pentru femeile din familie și nu numai

Un articol de: Ramona Zaharia - 06 Mar 2021, 10:10
La mulți ani de 8 martie! Cele mai frumoase urări pentru femeile din familie și nu numai Foto: Pixabay Eveniment

Ziua femeii, sărbătorită pe 8 martie, este o sărbătoare cu totul specială prin care celebrăm și prețuim femeile din întreaga lume: mame, soții sau persoane apropiate. Este un moment cu totul special, prin care ne arătăm aprecierea față de femeile din viața noastră.

Pentru a le face ziua mai frumoasă unor femei dragi, barbații pot trimite cele mai frumoase urări.

La mulți ani de 8 Martie, mama!

 

„Iți mulțumesc cu toată ființa mea și aș vrea să știi, chiar dacă nu-ți spun tot timpul asta, că te iubesc, iar acest sentiment nu va înceta niciodată”.

„ O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulți ani, mămico!”

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!” „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

La mulți ani de 8 Martie, doamna dirigintă!

 Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

„Doamna dirigintă fie că ziua de 8 Martie să va aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„ 1000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulți ani de 8 martie doamna dirigintă!”

„ La mulți ani de 8 martie pentru o persoană de nota 10! Să nu vă schimbați niciodată doamna dirigintă!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni... și fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cât mai frumos doamna dirigintă!”

„De ziua dumneavoastră doamna dirigintă ... Ce aș putea să vă doresc mai mult decât să aveți în suflet veșnic primăvară? La mulți ani de 8 Martie!”

La mulți ani de 8 Martie pentru doamna învățătoare!

 

„La mulți ani cu ocazia Zilei Femeii! Dumneavoastră ne-ați fost întotdeauna că o a doua mamă, așa că va dorim un an asemenea acestei primăveri: cu soare și cu o mulțime de zâmbete!”

„Dragă doamna învățătoare, chiar dacă nu sunt mereu cel mai cuminte băiațel, asta nu înseamnă că nu apreciez efortul pe care îl depuneți pentru a mă ajuta să fac alegerile corecte și să învăț lucruri de care voi avea nevoie mai târziu. Vă urez din tot sufeltul la mulți ani cu ocazia Zilei Femeii!”

„Dragă doamna învățătoare, ne-ați făcut să înțelegem matematica și să nu ne temem de literele complicate, care au multe bastonașe și codițe. Dumneavoastră ne sunteți o a doua mamă, care ne învață să fim prietenoși și politicoși atunci când ajungem în colectivitate. Vă mulțumim și vă urăm să aveți parte de cea mai frumoasă primăvară!”

„Vă mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă atunci când nu reușeam să fac cele mai frumoase litere ori când uitam tabla înmulțirii. Vă doresc o primăvară însorită, care să vă aducă zâmbetul pe buze și bucuria în suflet! La mulți ani!”

„Cu ocazia zilei de 8 Martie, draga noastră doamnă învățătoare, vă dorim tot binele din lume, tot ceea ce este mai frumos, ce este mai minunat!”

La mulți ani de 8 Martie, nașa!

 

„Nașa mea, fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Îți doresc ca răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit nașa mea!”

„La mulți ani de 8 martie pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată nașa mea!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni... și fie ca primăvara iubirii să îți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos nașa mea!”

„Nașa mea, de 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

La mulți ani de 8 Martie, mama soacră!

 

„Fie ca primăvara iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer La mulți ani, celei mai grozave soacre!”

„Felicit cu o zi atât de importantă toate femeile! De 8 martie vreau să-ți spun și ție, a doua mea mamă, că ești atât de amabilă și dragă, dulce și grijulie! Îți doresc sincer o fericire maternă adevărată, o dispoziție fermecătoare, o sănătate remarcabilă, vești bune și experiențe de viață vii!”

„Astăzi, aroma primăverii se ridică în aer, păsările ciripesc fericite, iar femeile zâmbesc de bucurie. Astăzi este 8 Martie. Dragă soacră, să te răsfețe o zi atât de frumoasă!”

„Soacră, ești soarele nostru! Să ai multe felicitări astăzi și multe urări de bine în fiecare zi. Lasă-le pe toate să se împlinească și să apară noi vise care nu te vor lăsa să te plictisești. La mulți ani de Ziua Femeii!”

Citeşte mai multe despre:   8 martie,   mesaj de felicitare