Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment “La spitalul din Vaslui se mănâncă toată ziua varză”. Un doctor de la spitalul din Vaslui revoltat de mâncarea pe care o primeşte în timpul gărzilor: Nu o să tac. Eu nu știu de frică (FOTO)

“La spitalul din Vaslui se mănâncă toată ziua varză”. Un doctor de la spitalul din Vaslui revoltat de mâncarea pe care o primeşte în timpul gărzilor: Nu o să tac. Eu nu știu de frică (FOTO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 16:18
“La spitalul din Vaslui se mănâncă toată ziua varză”. Un doctor de la spitalul din Vaslui revoltat de mâncarea pe care o primeşte în timpul gărzilor: Nu o să tac. Eu nu știu de frică (FOTO) Eveniment

Un medic ORL-ist din Vaslui s-a revoltat de mâncarea pe care o primște în timpul gărzilor la spital. Abu Gamea Naeif a postat pe Facebook mai multe poze pentru a ilustra hrana pe care doctorii o primesc în timpul serviciului.

Fasolea cu salată de varză la prânz și piureul cu friptură şi salată de varză la cină nu i-au picat bine medicului de origine israeliană. Acesta consideră că meniul primit drept o lipsăd e respect față de medici.

”Masă de prânz medicul de gardă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui: fasoli cu varză. Aşa respect faţă de medici. (...)”, a scris pe re’eaua de socializare medicul

Pe lângă fasolea cu salată de varză, medicul Naeif afirmă că a primit şi o ciorbă cu cartofi, însă a dat-o ”la un câine din curtea spitalului”.

”La spitalul din Vaslui toată ziua se mănâncă varză” a comentat medicul, ironic, anunţând că a primit tot salată de varză, dar cu piure și friptură.La postările acestuia au reacționat și alți doctori. În susţinerea ORL-istului au sărit şi doi foşti colegi, medicul anestezist Ion Iovu, respectiv Ecaterina Filip. Amândoi au adus critici spitalului, ba mai mult doctoriţa Filip l-a avertizat pe medicul Naeif că a primit ”pui cu bubă” şi i-a recomandat să meargă la asistentele din ATI pentru a-i ”traduce” mesajul. La rândul său, doctorul Iovu susţine că tot spitalul din Vaslui este ”o mafie” şi ”o varză”.

Deranjată de atitudinea medicului Abu Gamea Naeif, managerul spitalului l-a contactat pentru a-l avertiza.

”doamna manager a făcut o mare greşeală că m-a sunat”

„Nu o să tac. Eu nu știu de frică”, a mai spus medicul.

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, a făcut o serie de clarificări într-o declarație pentru Adevărul. Aceasta a precizat că “la masa de prânz, pe lângă porţia de fasole, domnul doctor a primit şi o porţie de friptură, pe care probabil a omis să o fotografieze, şi ciorba pe care o refuză de fiecare dată. Potrivit normelor în vigoare, medicii de gardă beneficiază de masă gratuită, valoarea meniului fiind de 7 lei pe zi. Această valoare nu am stabilit-o eu, este în legislaţie. Încercăm să oferim ce putem mai bun încadrându-ne în această sumă. Dar cu 7 lei pe zi, imaginaţi-vă ce putem face”.

Citeşte mai multe despre:   spital,   Stiri Vaslui,   medic