Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Labradori, tigri și telenovele în Parlament la dezbaterea moțiunii de cenzură: Din fericire pentru poporul român, Caragiale n-a murit (VIDEO)

Labradori, tigri și telenovele în Parlament la dezbaterea moțiunii de cenzură: Din fericire pentru poporul român, Caragiale n-a murit (VIDEO)

Un articol de: - 29 Sep 2015, 19:34
Labradori, tigri și telenovele în Parlament la dezbaterea moțiunii de cenzură: Din fericire pentru poporul român, Caragiale n-a murit (VIDEO) Eveniment

A fost circ în Parlament în orele în care moţiunea a fost discutată şi votată. Referindu-se la Vasile Blaga, Victor Ponta a provocat râsete în plen, când a anunţat că are şi el acasă un labrador care se crede tigru.

"Momentul trist a fost reprezentat de domnul Blaga din păcate, care a zis că dânsul m-a scos din politică. Cu tot respectul, am şi eu un labrador acasă care se crede tigru"
, a declarat premierul Victor Ponta.

Atacurile dintre Putere şi Opoziţie au continuat în acelaşi ton. Cel mai acid a fost Puiu Haşotti care l-a acuzat pe vicepremierul Gabriel Oprea că a parcurs treptele militare mai repede ca mareşalul Averescu, Liviu Dragnea

"Am să vă spun o chestie care pe mine m-a uimit despre domnul vice prim-ministru Gabriel Oprea. A parcurs treptele militare mai repede decât mareşalul Averescu. O fi, n-o fi firesc, vă las pe dumneavoastră să vedeţi. "Domnule viceprim-ministru, foştii pedelişti sunt în PDL. Tot aşa cum foştii comunişti sunt în PSD. Ion Iliescu nu stă între Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Stă între Liviu Dragnea şi Victor Ponta", a spus senatorul.

Discursurile extrem de colorate l-au făcut pe Liviu Dragnea să mustăcească, catalogând scenele din Legislativ demne de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu".

"Din fericire pentru poporul român, Caragiale n-a murit. Scene de genul celor care s-au întâmplat astăzi aici se văd pe multe posturi pe care nu vreau. posturi generaliste, telenovele, acces direct şi indirect şi "Mireasă pentru fiul meu", a spus președintele interimar al PSD.

Până şi Crin Antonescu a avut un comentariu ironic, la finalul şedinţei: "Se poartă stilul laconic. Da! La revedere!", a spus acesta.

Labradori, tigri și telenovele în Parlament la discuția referitoare la moțiunea de cenzură


Citeşte mai multe despre:   Parlamentul Romaniei,   motiune de cenzura,   Victor Ponta