Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Aspirina din Las Fierbinţi, mesaj dur pentru societate: Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei. Modele mai noi și jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată (VIDEO)

Aspirina din Las Fierbinţi, mesaj dur pentru societate: Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei. Modele mai noi și jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată (VIDEO)

Un articol de: - 27 Apr 2018, 14:24
Aspirina din Las Fierbinţi, mesaj dur pentru societate: Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei. Modele mai noi și jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată (VIDEO) Eveniment

Mirela Opriş, cea care joacă rolul Aspirinei în serialul Las Fierbinţi, a oferit un monolog despre greutățile prin care generația ei a trecut, despre viața înainte de Revoluție, anii '90 și criza economică care a ajuns imediat viral în mediul online, fiind distribuit masiv.

„Eu înțeleg că nu s-a schimbat în țara asta nimic până n-au murit toți elefanții. Acum văd că ați apărut alții: modele mai noi și jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată.”, spune Aspirina în serial.

De la momentul publicării pe Facebook, monologul Aspirinei a strâns 1 milion de vizualizări și peste 30.000 de share-uri.

"Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei. (...) Cât o să o mai țineți așa? Am înțeles, noi am fost generația de sacrificiu. Am copilărit fără jucării și fără lumină, ca liliecii. Cu copilăria noastră s-a plătit datoria externă a țării", mai afirmă actriţa din Las Fierbinţi.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Aceasta arată că situaţia populaţiei a rămas la fel de rea fie că a fost înainte de Revoluţie cât şi după aproape 30 de ani de la ea.

"Și după ce am plătit datoria externă a țării, a venit Revoluția și am făcut o datorie mai mare ca aia veche. Și după ce ne-am mai revenit și noi, ăștia care am scăpat cu zilele, pe la 30 de ani, a venit și criza mondială. Datorii la bănci, salarii mici, nenorocire... Acum ce criză mai e, Vasile?", continuă aceasta monologul.

"Dacă cu ăia nu am putut să facem nimic, că eram prea mici, cu voi ne luptăm, mă. Vă strângem de gât, unul câte unul", afirmă Aspirina.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Scenariul serialului, inclusiv momentul Aspirinei, este semnat de Mimi Brănescu.  

 

Citeşte mai multe despre:   Las Fierbinti,   Mirela Opris