Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Legea care îi va afecta pe veteranii de război: Pensionarii, somați de FISC să dea BANI de URGENȚĂ la stat

Legea care îi va afecta pe veteranii de război: Pensionarii, somați de FISC să dea BANI de URGENȚĂ la stat

Un articol de: - 02 Aug 2016, 18:51
Legea care îi va afecta pe veteranii de război: Pensionarii, somați de FISC să dea BANI de URGENȚĂ la stat foto: radiocluj.ro Eveniment

După ce Guvernul a schimbat legea, veteranii de război au primit somații acasă de la FISC, pentru ca rudele acestora sunt obligate să-și plătească impozitul pentru partea lor de proprietate.

Rudele veteranilor de război, inclusiv soțiile, sunt acum obligate să plătească impozite pe proprietate, ca urmare a schimbării legii, care nu mai scuteşte familiile veteranilor de la plata unor impozite, informează RTV.

Prin noul Cod Fiscal promulgat la finalul anului trecut de preşedintele Klaus Iohannis, militarii care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial şi cei care în teatrele de operaţiuni din afara ţării erau scutiţi de plata impozitelor pe clădiri, pe teren şi pe autorurism.

Acest lucru a fost valabil doar câteva luni deoarece anul acesta, tehnocraţii au dat o hotărâre de guvern prin care de la 1 iunie veteranii vor fi scutiţi doar pe jumătate de plata impozitului, adică doar pentru partea lor de proprietate. Soţiile veteranilor de război trebie să plătească impozitul, la fel şi rudele celor care au rămas invalizi în urma războiului.

Hotărârea de guvern a intrat în vigoare de la 1 iunie şi fie că nu au ştiut de ea, fie că nu au luat-o în serios, soţiile de veterani care nu au plătit partea lor de impozit sunt înştiinţate să achite suma de bani aferentă părţilor lor de proprietate. 

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   pensionari,   bani,   stat,   Fisc,   impozit