Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Legende incredibile despre Munții Bucegi: Una dintre ele este și în atenția Pentagonului (VIDEO)

Legende incredibile despre Munții Bucegi: Una dintre ele este și în atenția Pentagonului (VIDEO)

Un articol de: - 19 Sep 2016, 12:45
Foto: ghiduri-turistice.info Eveniment

Despre Munții Bucegi există numeroase legende și povești ce au fost transmise de-a lungul timpului din generație în generație. Unele dintre ele au atras atenția specialiștilor ridicând mari semne de întrebare.

O legendă susţine că Munţii Carpaţi sunt străbătuţi de tuneluri subterane atât de lungi încât ating şi sute de kilometri. Nimeni nu poate spune dacă au fost făcute de mâna omului sau de forţa naturii. Iar asemenea tuneluri ar exista şi în Bucegi, scrie adevarul.ro.

De asemenea, Pentagonul nu ar fi străin de faptul că sub Bucegi s-ar afla o poartă imensă din piatră (legendele locale amintesc şi despre o poartă spre altă lume), înaintea acestei porţi un baraj energetic, iar orice obiect aruncat spre el se transformă în praf fin.

Legende incredibile despre Munții Bucegi: Una dintre ele este și în atenția Pentagonului

Mituri mai există despre un sactuar dacic aflat pe Vârful Omu precum și pe alte creste, de existența unui număr foarte mari radiații sau de existența unor tezaure deosebit de valoarea și comori îngropate de zeci de generații de conducători.

Primele cercetări cu privire la Munţii Bucegi s-au efectuat abia în anul 1927, în partea estică a masivului, pe Valea Ialomiţei, într-o zonă cunoscută sub numele de “şapte izvoare”. Aici s-a făcut o analiză a apei şi spre stupoarea cercetătorilor s-a constatat că apa din acest izvor are zero bacterii. Acest fapt este unic în lume. Alte cercetări au fost realizate în anii '80.

Citeşte mai multe despre:   Pentagon
 
 
 
Loading...