Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lelia Munteanu: Iohannis nu cunoaşte mecanismele europene, dar nici nu dă semne că s-ar strădui să le înveţe

Lelia Munteanu: Iohannis nu cunoaşte mecanismele europene, dar nici nu dă semne că s-ar strădui să le înveţe

Un articol de: - 25 Sep 2015, 22:42
Lelia Munteanu: Iohannis nu cunoaşte mecanismele europene, dar nici nu dă semne că s-ar strădui să le înveţe Foto: B1 TV Eveniment

România, Ungaria, Cehia și Slovacia s-au opus cotelor obligatorii de imigranți stabilite de Uniunea Europeană pentru fiecare stat din blocul comunitar.

Jurnalista Lelia Munteanu scrie într-un articol pe Gândul.info că președintele Iohannis “pare să nu înțeleagă că a pierdut şansa de a juca o carte importantă pentru România, pe termen mediu şi lung”.

L-am privit azi cu compătimire. Părea să nu înţeleagă că a pierdut fără glorie şansa de a juca o carte importantă pentru România, pe termen mediu şi lung. Că a sfârşit prin a eşua lângă gardul de sârmă ghimpată al lui Viktor Orban, colţ cu isteriile premierului Slovaciei, Robert Fico (şi el, ca şi Orban, un admirator sincer al lui Putin)”, scrie Lelia Munteanu.

Jurnalista susține că Iohannis nu cunoaște mecanismele europene, dar nici nu dă semne că s-ar strădui să le învețe.

Oponenţii relocării - Cehia, Slovacia şi Ungaria – ştiu bine de ce au făcut-o şi cu ce preţ. Decizia preşedintelui Iohannis a fost una de o perfectă inocenţă. Nu cunoaşte mecanismele europene, dar nici nu dă semne că  s-ar strădui să le înveţe, de la o ieşire publică la alta”, a mai scris aceasta.

Citeşte mai multe despre:   UE,   Klaus Iohannis