Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment LENEA BATE FOAMEA! Peste 800 de ploieșteni AU RENUNȚAT la Cantina de Ajutor Social pentru a NU MUNCI 2 ORE PE ZI în folosul comunității

LENEA BATE FOAMEA! Peste 800 de ploieșteni AU RENUNȚAT la Cantina de Ajutor Social pentru a NU MUNCI 2 ORE PE ZI în folosul comunității

Un articol de: - 12 Mai 2017, 11:38
Eveniment

Un nou caz revoltător cu privire la asistații social. Primăria Ploiești a introdus obligativitatea muncii în folosul comunității, timp de doar două ore pe zi, pentru persoanele care primesc mâncare de la cantina socială a orașului și care sunt apte de muncă, dar s-a lovit de refuzul categoric al acestora. Astfel că, 800 de ploieșteni au preferat să renunțe la hrana zilnică decât să muncească.

Dacă la nivelul anului 2015, în evidențele Administrației Serviciilor Social Comunitare se aflau peste 1.200 de persoane, acum se mai găsesc doar 382 de persoane beneficiare a unei mese zilnice la Cantina de Ajutor Social, scrie observatorulph.ro.

Valoarea rației de hrană este de 12 lei/zi, iar la Ploiești fiecare beneficiar al Cantinei de Ajutor Social primește săptămânal alimente pentru 7 zile, respectiv în valoare de 84 de lei.

Pentru mâncarea lunară, beneficiarii ar fi trebuit să presteze șapte zile de muncă în folosul comunității.

 
Loading...