Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Leon Dănăilă dezminte informațiile despre problemele sale de sănătate: Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical

Leon Dănăilă dezminte informațiile despre problemele sale de sănătate: Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical

Un articol de: Elena Stanciu - 08 Mai 2021, 16:41
Leon Dănăilă dezminte informațiile despre problemele sale de sănătate: Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical Foto: Inquam Photos / Diana Oros Eveniment

Neurochirurgul Leon Dănăilă dezminte informațiile potrivit cărora ar avea nevoie de o proteză la șold, iar operația sa, care ar fi trebuit să aibă loc la Spitalul „Foișor” din București, ar fi fost amânată pentru că spitalul a fost transformat în unitate suport COVID-19. Într-un mesaj publicat pe Facebook, medicul în vârstă de 87 de ani vorbește despre răspândirea unor informații false în legătură cu starea sa de sănătate.

 

Precizările neurochirurgului Leon Dănăilă despre informațiile potrivit cărora ar avea nevoie de o proteză de șold

 

”În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țin la corecta informare a publicului și nu îmi doresc ca numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări:

1. Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold.

2. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical.

3. Le mulțumesc pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a mă ajuta pentru procurarea unei proteze de șold, însă nu am o astfel de necesitate.

Cu respect și cu mulțumiri pentru cei care vor prelua acest mesaj și vor contribui la restabilirea adevărului”, a transmis neurochirurgul Leon Dănăilă.

Leon Dănăilă dezminte informațiile despre problemele sale de sănătate: Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medicalScandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Numit și „Sculptorul de Creiere", Leon Dănăila a reușit să reducă mortalitatea de la 49% șa 4% în România, în cazul operațiilor pe creier. A scris de-a lungul timpului peste 40 de cărți, are 18 brevete de inventator și peste 35.000 de operații pe creier la activ, un record mondial. 

Tot Leon Dănăilă este medicul care a introdus în spitalele din România microscopul operator, în 1979 și laserul, în 1984. 

Citeşte mai multe despre:   Leon Danaila