Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Leon Dănăilă este împotriva CĂSĂTORIILOR GAY: «Pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»...este de râsul lumii. Statul român nu trebuie să dea voie homosexualilor să facă adopții (VIDEO)

Leon Dănăilă este împotriva CĂSĂTORIILOR GAY: «Pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»...este de râsul lumii. Statul român nu trebuie să dea voie homosexualilor să facă adopții (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Noua achiziție a Partidului Național Liberal, cunoscutul medic Leon Dănăilă, susține ”Coaliția pentru familie” și se declară împotriva legalizării căsătoriilor dintre persoanele de același sex.

Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită cred că nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea. Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor", a declarat medicul într-un testimonial al "Coaliției pentru Familie".

El a precizat că familia este "baza societății" și că fără familie, "societatea nu merge înainte!".

"Fiindcă cei care se nasc dintr-o familie s-au dovedit a fi mult mai benefici pentru societate, educația lor este mult mai benefică și ei duc la progresul acestei societăți”, a declarat profesorul Leon Dănăilă.

Leon Dănăilă este împotriva CĂSĂTORIILOR GAY: «Pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»...este de râsul lumii. Statul român nu trebuie să dea voie homosexualilor să facă adopții

Medicul nu vede cu ochi buni adopția copiilor de către cuplurile homosexuale, invocând motive Biblice.

Copiii care sunt adoptați de către homosexuali, care spun «pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»... Este de râsul lumii, este ceva care pe mine m-a impresionat foarte negativ. Nu se poate ca statul român să dea voie acestor oameni homosexuali să facă adopții. Heterosexualitatea este lăsată de la Dumnezeu, fiindcă Dumnezeu i-a creat pe Adam și pe Eva, cărora le-a spus: «mergeți și înmulțiți-vă și împânziți pământul». Așa că perceptele religioase pornesc de sus, de la Dumnezeu, și trebuie urmate și de către noi”, a conchis Dănăilă.

Leon Dănăilă este profesor doctor specialist în neurochirurgie. Membru titular al Academiei Române, membru titular al Academiei de Științe Medicale, membru al Academiei Oamenilor de Știință și membru al New York Academy of Sciences.

 

Citeşte mai multe despre:   homosexuali,   PNL,   medic
 
 
 
Loading...