Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lia Olguța Vasilescu, acuzată că a încercat să-l decredibilizeze pe unul dintre denunțătorii săi pe pagina de Facebook: DNA a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii

Lia Olguța Vasilescu, acuzată că a încercat să-l decredibilizeze pe unul dintre denunțătorii săi pe pagina de Facebook: DNA a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii

Un articol de: B1 TV - 02 Aug 2016, 23:04
Lia Olguța Vasilescu, acuzată că a încercat să-l decredibilizeze pe unul dintre denunțătorii săi pe pagina de Facebook: DNA a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii Foto: secundatv.ro Eveniment

De foarte multe ori, postările de pe Facebook au adus probleme personalităţilor de pe scena politică din România. Pe lista a intrat recent şi primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, pentru care DNA a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii. Vasilescu este acuzată că a încercat să-l decredibilizeze pe unul dintre denunțătorii săi pe pagina de Facebook, informează B1 TV.

”Continuăm seria stenogramelor la baza cărora au stat înregistrările efectuate de Petru Becheru, denunțător în dosarul "Fațada", așa cum e recunoscut și de DNA. După cum v-am promis, pe parcursul acestui proces, veți face cunoștință cu toți denunțătorii mei, cu probele DNA și cu probele pe care le vom depune în apărarea mea. De aceea, pe unii îi veți cunoaște mai târziu, pentru ca avocații îmi cer să nu dezvălui strategia de apărare. Dar, vă asigur că nu voi ascunde nimic din acest dosar”, a scris pe Facebook, Olguţa Vasilescu.

Primarul Craiovei a postat pe rețeaua de socializare mai multe documente care surprind discuţiile dintre ea şi câţiva oficiali ai primăriei apoi şi-a invitat simpatizanții să judece probele.

”După două luni de urmărire ca în filme, a mea și a apropiaților mei, la dosar e o singura stenogramă după înregistrările efectuate de DNA care e cât de cât relevantă, zic ei, și nici măcar nu e cu mine. Mie mi se pare că nici măcar aceea nu poate avea o greutate în dosar, din simplul motiv ca ceea ce urmăreau ei să facă, nu le-a ieșit. Răbdare! Pe parcursul acestui dosar veți începe sa cunoașteți sistemul. E un dosar public, dar primul publicat integral pe Facebook”, a continuat să scrie primarul Craiovei.

Olguţa Vasilescu a încercat să acrediteze ideea că denunțătorul Petru Becheru, preşedinte al Asociatiei de Proprietari Romarta din Craiova, este bolnav, publicând o fotografie în care se vede clar un defect de vedere al acestuia.

 

Citeşte mai multe despre:   Lia Olguta Vasilescu,   DNA,   CSM,   Facebook