Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Licitații trucate în favoarea Hexi Pharma, descoperite la Spitalul din Târgu Mureș. Ce alte nereguli a mai găsit Corpul de Control al Ministerului Sănătății (VIDEO)

Licitații trucate în favoarea Hexi Pharma, descoperite la Spitalul din Târgu Mureș. Ce alte nereguli a mai găsit Corpul de Control al Ministerului Sănătății (VIDEO)

Un articol de: - 05 Iul 2016, 15:25
Licitații trucate în favoarea Hexi Pharma, descoperite la Spitalul din Târgu Mureș. Ce alte nereguli a mai găsit Corpul de Control al Ministerului Sănătății (VIDEO) Foto:tirgumureseanul.ro Eveniment

Corpul de Control al Ministerului Sănătății a descoperit mai multe nereguli la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș, informează B1 TV.

În urma verificărilor s-a stabilit că, în cursul acestui an, reprezentanții spitalului au organizat o licitație deschisă pentru achiziționarea de dezinfectanți. Totuși, aceștia au favorizat companiile Hexi Pharma și Al Carina, fixând standarde inutile și pe care alte firme nu le puteau respecta.

Mai mult, Corpul de Control a constat nereguli și în ceea ce privește programul de modernizare al spitalului. Acesta a descoperit că aparatura nouă era sigilată și nefolosită, asta deși medicii aveau nevoie de ea și se chinuiau cu un instrumentar depășit.VESTE NEAȘTEPTATĂ în TELEVIZIUNEA DIN ROMÂNIA! CELEBRA PREZENTATOARE TV A FOST ÎNLOCUITĂ DEFINITV! CINE VA PREZENTA EMISIUNEA ÎN LOCUL EI

În urma acestor verificări vor fi făcute sesizări la DNA.

Licitații trucate în favoarea Hexi Pharma, descoperite la Spitalul din Târgu Mureș

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Sanatatii,   Hexi Pharma