Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lidia, fata lui Vadim Tudor: Ziarul "România Mare" apare, dar are nevoie de bani, "Tricolorul" nu mai apare

Lidia, fata lui Vadim Tudor: Ziarul "România Mare" apare, dar are nevoie de bani, "Tricolorul" nu mai apare

Un articol de: - 19 Sep 2015, 11:01
Lidia, fata lui Vadim Tudor: Ziarul "România Mare" apare, dar are nevoie de bani, "Tricolorul" nu mai apare Eveniment
Lidia Tudor, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a a spus, vineri, că familia a decis să publice în continuare ziarului "România Mare", în timp ce publicaţia "Tricolorul" se va închide.

Cu toate acestea, ea a precizat că familia va avea nevoie de sprijin financiar pentru a putea publica în continuare ziarului „România Mare”.

"Ziarul «România Mare» apare, dar are nevoie de bani. «Tricolorul» nu mai apare. Toți care vor revista trebuie să sune la tipografie dacă vor să ajute «România mare»", a spus Lidia Tudor, potrivit romaniatv.net.

"Faptul că tata ar fi avut milioane de euro este o fabulație lansată de un fost consilier", a spus Lidia, care a explicat că Vadim şi-a vândut maşina din cauza problemelor financiare.

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat joi cu onoruri militare. "Tribunul" s-a stins din viață luni seara, în spital, la vârsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afecțiuni cardiace.