Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lidl și Carrefour, vizate de o tentativă de FRAUDĂ! Clienții sunt AVERTIZAȚI cu privire la o campanie promoțională care circulă pe Facebook și WhatsApp (FOTO)

Lidl și Carrefour, vizate de o tentativă de FRAUDĂ! Clienții sunt AVERTIZAȚI cu privire la o campanie promoțională care circulă pe Facebook și WhatsApp (FOTO)

Un articol de: - 18 Apr 2018, 14:32
Lidl și Carrefour, vizate de o tentativă de FRAUDĂ! Clienții sunt AVERTIZAȚI cu privire la o campanie promoțională care circulă pe Facebook și WhatsApp (FOTO) Eveniment

Alertă pe Facebook și WhatsApp! Se propagă rapid două mesaje cu false campanii promoționale la Lidl și Carrefour. Utilizatorilor li se promite un voucher gratuit de 500 de dolari și sunt îndemnați să dea click pe o pagină web.

Atât Lidl cât și Carrefour transmit clienților să nu se încreadă în astfel de promoții.

“În urma mesajelor voastre cu privire la o campanie care pretinde că desfășurăm o campanie cu vouchere Carrefour, dorim să facem câteva precizări. Mesajul „Carrefour oferă Voucher de cumpărături gratuit 500 de dolari pentru a sărbători aniversarea a 11 ani” nu ne aparține și vă îndemnăm să nu participați”, transmite Carrefour.