Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "LIPSESC MEDICAMENTE ESENȚIALE PENTRU PACIENȚI!" Protest spontan la spitalul județean din Satu Mare (VIDEO)

"LIPSESC MEDICAMENTE ESENȚIALE PENTRU PACIENȚI!" Protest spontan la spitalul județean din Satu Mare (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 12 Mai 2017, 12:33
Eveniment

Protest la Spitalul Judeţean Satu Mare. Zeci de angajaţi au ieşit, vineri dimineață, în curtea instituţiei supăraţi că nu au medicamente importante pentru pacienţi, informează B1 TV. Este vorba despre antibioticele sau cele care se administrează în stop cardiac. Criza durează de mai mult de o lună. Depăşit de situaţie, directorul medical şi-a dat demisia.

Le-a ajuns cuţitul la os. Zeci de medici de la spitalul judeţean din Satu Mare au ieşit să în curtea unităţii sanitare, în special din cauza crizei de medicamente cu care se confruntă instituţia. Cadrele medicale spun că lipsesc consumabilele de bază, dar şi condiţiile minime pentru asigurarea actului medical.

Protest spontan la spitalul județean din Satu Mare: Zeci de angajați au ieșit în curtea unității medicale, nemulțumiți de lipsa medicamentelor esențiale pentru pacienți

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”Criza asta nu este de ieri, de alaltăieri. S-a instalat în ultimele săptămâni și nu e vorba de medicamente, un unguent ușor, este vorba de medicamente esențiale, hemostatice, să nu mori într-un șoc, stop cardiac, astea lipsesc. Nu sunt antibiotice”, a declarat un medic. 

Situaţia din spital a devenit extrem de tensionată, mai spun angajaţii. Ei reclamă şi modul arogant în care este condus spitalul de către managerul interimat.

”Deci ceva se întâmplă, ceva dramatic. Deci au fost mai multe semnale. Să refuzi săptămâni să-ți pui semnături pe o hârtie. Dar să nu semnezi nimic, blochezi o unitate întreagă”, a mai spus medicul. 

Din cauza scandalului au apărut şi primele demisii. Directorul medical a renunţat la funcţie. 

Citeşte mai multe despre:   spital,   Satu Mare
 
Loading...