Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Lista alimentelor pe care un specialist în toxiinfecţie alimentară nu le-ar mânca niciodată

Lista alimentelor pe care un specialist în toxiinfecţie alimentară nu le-ar mânca niciodată

Un articol de: -
Eveniment

Anual, un număr mare de oameni se îndreaptă către spitalele de urgență acuzând simptome specifice toxiinfecției alimentare. Alarmat de cazurile tot maid ese, unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu a nominalizat 6 alimente pe care el nu le consumă și pe care nu le recomandă nimănui, scrie mediafax.

Bill Marler a studiat în ultimii 20 de ani cauza îmbolnăvirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afecţiuni cauzate de obiceiuri alimentare și spune că cele mai periculoase alimente sunt:

Scoici crude; Fructe sau legume tăiate bucăţi şi puse la vânzare; Seminţe germinate; Carnea făcută în sânge; Ouă negătite; Lapte şi sucuri nepasteurizate.

Acesta spune că mâncarea, cu cât este mai procesată, cu atât există riscul ca aceasta să fie contaminată.

Intoxicația alimentară (toxiinfecția alimentară) este o afecțiune datorată consumului de alimente sau bauturi contaminate cu microorganisme patogene precum bacteriile, virusurile sau paraziții.

 

Citeşte mai multe despre:   toxiinfecţie alimentară,   medic
 
 
 
Loading...