Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PRIMA IMAGINE cu Liviu Dragnea în mașina care l-a dus la pușcărie: Diversiune cu mai multe autoturisme la reședința liderului PSD. Acesta a fost ridicat într-un Duster și dus la Rahova în huiduielile mai multor persoane (FOTO, VIDEO)

PRIMA IMAGINE cu Liviu Dragnea în mașina care l-a dus la pușcărie: Diversiune cu mai multe autoturisme la reședința liderului PSD. Acesta a fost ridicat într-un Duster și dus la Rahova în huiduielile mai multor persoane (FOTO, VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 27 Mai 2019, 16:19
PRIMA IMAGINE cu Liviu Dragnea în mașina care l-a dus la pușcărie: Diversiune cu mai multe autoturisme la reședința liderului PSD. Acesta a fost ridicat într-un Duster și dus la Rahova în huiduielile mai multor persoane (FOTO, VIDEO) Eveniment

UPDATE 17:20: Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova unde a fost așteptat de numeroși protestatari.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

UPDATE 17:00: Se confirmă faptul că Liviu Dragnea se află în Dusterul poliției. Acesta se îndreaptă spre Penitenciarul Rahova. Dragnea nu a fost încătușat, iar din imagine se vede că are buletinul în buzunarul de la piept.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

UPDATE 16:50: Primele informații se pare că Liviu Dragnea s-ar afla în ceea de a doua mașină, un Duster care ar fi ar poliției.

În același timp în trafic a apărut și o a treia mașină care a plecat de la reședința lui Liviu Dragnea.A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

UPDATE 16:40: În timp ce presa urmărea prin București o mașină în care se credea că e Liviu Dragnea, o altă mașină a plecat de la reședința liderului PSD. Nu se știe încă, precis, unde se află Liviu Dragnea.

Prima mașină care a plecat de la reședința lui Dragnea cu presa pe urmă a fost oprită pe stradă de numeroase persoane care au lovit cu palmele mașina și i-au strigat mai multe mesaje.

O mașină în care se află Liviu Dragnea a plecat de la reședința liderului PSD și se îndreaptă spre Arestul Central unde acesta se va preda pentru a executa pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive.

Numeroși protestatari erau prezenți în fața reședinței lui Liviu Dragnea în momentul în care mașina a plecat spre poliție.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

De la poliție, Liviu Dragnea urmează să fie dus la Penitenciarul Rahova unde va sta cele 21 de zile de carantină.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul ”Protecția Copilului Teleorman”, care viza angajarea fictivă a Adrianei Botorogeanu şi a Anisei Niculina Stoica. Procurorii susţin că Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a celor două angajate. Femeile lucrau la sediul organizației PSD Teleorman, dar erau plătite de DGASPC Teleorman.